Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 1, 2011

.nak anak lelaki ?.

petang semalam . borak borak dengan ibu .
ibu cakap kak lang dah bersalin .
baby boy again . anak ketiga .
tiga tiga lelaki ouh
fuhh ~ hebat !
pastu ibu cakap , abang faizal, which is husband kak lang tak kasi tutup kilang lagi sebab nak baby girl .
hehe xD

pastu aku cakap lah .
"senang nya dapat anak lelaki . kan sekarang baby girl jeh ramai . asek lahir, jeh baby girl"
"tak perasan ke keluarga kita ramai lelaki ? "
"ehhh. aah lah . akak pun , sorang jeh perempuan"
aku gelak gelak sebab gelakkan diri sendiri yang tak perasan adik adik sume lelaki .

pastu ibu cerita lagi "adik beradik ibu , 4 orang jeh perempuan , 9 lelaki"
fuhh lagi ~

pastu aku jerit jerit happy .
"ada chance lah akak nak dapat anak lelaki ramai nanti. yeay !"
ramai ? erk .





okay , okay .
err ~ blurr ~

4 bantah cakap cikgu:

zuana's dear diary said...

jgn sedey2 baru putus cinta eah? tahun baru azam baru.. jgn pk bnda dh lepas eh

zuana's dear diary said...

haaa anak lelaki.. i like!!!! hehehe

sayemilikdieselamanye said...

biasenye lelaki mang suke nak baby gurl je..hehe :)

Fariq said...

hahaha,, cukup kan 11 laki,, bley tubuh team bola nanti main kat 1st starter,, heheh