Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 20, 2011

.aku tak kisah , serious.

aku seyes tak kesah kalau budak budak yang pangkat adik kat aku tak panggil aku kakak .
kalau nak panggil pun, aku tak kisah .
tade aku nak melenting "eh hello, jangan panggil aku kakak kay , kita beza setahun jeh"

adik adik aku panggil aku akak tapi bila panggil je lah .
bila bercakap , kau aku .
HAHA !

kalau tak panggil aku akak , aku anggap kau macam kawan kawan aku .
kira batas percakapan itu tak ada .
aku bebas nak ber weyh weyh dengan kau .
macam kawan kawan lahh .
hehe xD

tapi kalau kau panggil aku akak , yes !
there's is boundaries between us .
kira percakapan sedikit terbatas .
hehe xD
tapi, aku okay jeh ;D
kira respect tuh lebih sikit .
kau respect aku as kakak, aku respect kau as adik .
that's it .

ke kau nak aku layan kau macam aku layan adik adik aku ?
takut kau tak tahan jeh nanti .
HAHA !

aku nak panggil orang kakak atau abang pun , aku tengok orang jugak lahh .
kalau yang jenis tak berapa nak skema , yang aku rasa boleh jeh aku ber kau aku dengan dia , aku panggil dia abang/ kakak .

macam razi , dia sebaya dengan zack .
tapi aku cakap kau aku dengan dia .
dengan zack , aku panggil abang .
HAHA !
gile gedik ;p

serius ah , aku memang tak kisah kau yang pangkat adik adik ni tak panggil aku akak .
aku cool jehh .












tengok EPL kat mahallah lelaki petang tadi .
tapi tak bape fokus bila Iphone 4 ade kat tangan .
kah kah kah !

12 bantah cakap cikgu:

buyat(bebola tomato) said...

balik2 terus update entri...
teeasa..wakakaka

Fariq said...

kalo camtu kita beraku kau je la erk,, kurang perbatasan percakapan skit,, ngeh

Slot AkakSiah DI TV Lama | EP2 - Aku Seorang Blogger

Kaizen Shinobi.com said...

wahahaha... kak farah... ooo kak farah... wakakakaka

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

dari kelmarin lagi nak taip mende ni ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

kekok ah nanti ;p

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

siot.
kau abang aku ek ;p

..hizamirahim.. said...

wah.
iphone siapa tu?
XD

Fariq said...

@Misshy Innz
kekok ea? hahaha..
takpe2,, bley je cm skrg ni,
xde beza pon..

sory2 tersalah komen lak tadi,, nak komen kat status org lain,, :p

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

member punya ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

haha. x pe3 ;D

Puteri Iqa Izyan said...

iqa pun tak kesah.. sbb sume org pgl kak iqa. haha..

tp kalau ckp aku kau lagi syok kot. mesra :D

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

kann ?
hehe xD