Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 19, 2011

.apa plan lu der ?.

aku cukup tak berkenan tengok cerita melayu yang konon konon nya so teenagers macam cite KL Drift tuh .
sape eh buat skrip untuk cite tuh ?
duhh ~ fedap dowhh .
ade ke patut cakap dengan kawan lelaki ceni ;
"kau pahal babe ?"
kau paham tak maksud aku ?

tak sesuai langsung doshh !
suppose , kau cakap ceni "kau pahal bro ?"
baru kene dengan jantina kann ?

kalau aku dengan siblings tengok cite ni , memang kene kutuk jehh penulis skrip .
konon nak remaja tapi tak tahu pape .
HAHA !

kelaut jap .
aku bukan nak cakap pasal ni sebenarnya .
aku nak cakap pasal esok, lusa, tulat, mulat, bulat .

esok = khamis = public holiday .
kau buat apa ?
aku baru dapat invitation dari emi pergi piknik kat sungai congkak  .
tapi aku rasa aku tak pergi kot .
sebab awal awal Mr.O dah book aku untuk jadi cikgu tusyen dia  .
ke aku nak pergi dengan membawak sekali Mr.O ?
teettt ~
decide later ;D

esok esok = jumaat = tak de kelas .
pergi dating !
yeay !
arif dah janji nak bawak pergi minum coolblog .
yummy .
dah seminggu tak dapat ;(


esok esok esok = sabtu = cuti hujung minggu
ade kelas parenting .
hurmm .. nak suke ke sedih ?

esok esok esok esok  = ahad = public holiday
ada exam decision science .
ini aku redha je lahh T___T
seyes tak faham kenapa mesti hari AHAD yang jadi mangsa lecturer ?
duhh ~ we are suppose not to have any class/ work/ exam/etc on sunday .
its public holiday doshh .




*kan dah tade blusher , jadi pucat jeh muka . (alasan)*


okay .
cuti aku dah bermula .
nak call ibu lahh sambil nangis nangis tak dapat balik rumah .
huuu ~ *banjir*




jangan kang adik aku text cakap "kak, kau sambut thaipusam ke kat batu caves ? tak nak balik ke ?" macam tahun lepas. dem.

12 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

cheh... baru sekali tak blek nak nangis2... hahahaha

ahad ko ade kelas?!!!!

wAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA gelak guling2

kembatolo™ said...

sambut thaipusam?
haha.. bertuah adik ko kan? =P

qilamahadi said...

benci calss on weekends
serioussss tak tipuuu !

Raihan Mohamed Isa said...

ni gamba ko snap hari ni ke??
dah tak tembam aku tengok...
makin cengkung sket...

seteress kah???

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

bukan kelas lah der , exam ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

adik aku memang =.='

Misshy Innz said...

@qilamahadi

aku rase sume org tak suke kot ;p

Misshy Innz said...

@Raihan Mohamed Isa

kau seyes ?
HAHA !
aku tgk same je .

aReTikZ said...

Bestnya kelas ahad.. ahakz..

Misshy Innz said...

@aReTikZ

mana ada kelas hari ahad lah weyhh .
haha

ceLy. said...

huu. stress.

Misshy Innz said...

@ceLy.

sangat ;D