Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 12, 2011

.terkejut sikit jeh.

alaa alaa , jangan lah marah aku post entry banyak banyak .
aku kan memang sukap menaip kat kibod lappy yang comen ni .

lepas kelas pukul 1130 pagi tadi , aku singgah kat center jap .
nak withdraw duit .
aku park motor kat depan .
kene menapak sikit lah nak ke ATM tuh .

masa aku nak balik .
aku terpandang FZ kelabu dekat tepi motor aku .
aku tengok no plate dia .

"eh , macam pernah ku lihat , di mana ya?"

lama gak ah aku tenung nombor tuh .
sumpah aku pernah tengok !
tak tipu weyhh .
tolong lahh percaya ;p

tadi aku bukak folder pictures .
aku tengok gambar yang "ikmal" , yang kata belajar kat UTM hantar kat aku suatu ketika dahulu .
dan aku ...................

"motor yang sama, plate number yang sama !"














UTM ke UIA wahai "ikmal" ?

duhh ~ budak uia ni suka eh main main dengan aku .
grr ~