Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 30, 2011

.sana sini gathering.

huuu ~
selamat malam yang sejuk .
rasa macam kat obersea je ni ;)
tangan pun sejuk mejuk ;D
hehe xD

masa awal awal blogging dulu .
around tahun 2008 - 2009 .
mana ada sesape nak buat gath doshh ~
kenal kenal kat blog jeh .
borak borak kat blog .
setiap entry mesti orang yang sama jeh komen .
teringat dulu dulu .
kak farhana , abang edan , razi , grunge, orang lidi , kuda kertas, budak ijau dan lain lain lagi .
rinduu korang ;(

blogging dulu dengan sekarang lain .
dulu , kitorang blogging aman jeh .
yang pemes ke tak pemes ke, same jeh .
tak de double standard .
tade gaduh gaduh .

aku pun pelik sejak bila tercetus nya double standard antara blogger pemes ni .
sampai label label dorang pemes bagai .
bila orang dah cakap blogger tuh pemes , mula lah yang pemes ni naik kepala .
HAHA !
terasa ?

start tahun 2010 .
bloggers' gathering muncul .
tak tahu siapa punya idea .
sampai laa ni , dok gath sana sini .

aku dah tak minat nak join big gath .
sekarang dok join yang mini mini jehh ;D
IIUM's bloggers cool ! ;)
bila nak gath lagi ?
erk. iklan pulak .
HAHA !










gathering untuk dikenali , populariti ?
think twice , perhaps more .
gathering untuk berkawan bukan tempat menonjolkan diri .
yep ;)
personal opinion .




chow !
sejuk dahh xD

11 bantah cakap cikgu:

lionteen said...

lionteen terign nk g gthering 2.tp segan. hehe

AISHA INANI said...

tak penah join pape gathering pon.
td aku nak join kat ts tp terlewat bgn......
tp sebenarnya........ ada someone yang aku tak suka gila kat gahtering tuh.
nasib tau awal, kalo tak, sia-sia aku dtg! haha.grrr.

Misshy Innz said...

@lionteen


kalau segan , tak dapat ;D

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

sape3 ?
ke same jugakk dengan org yang aku tak suke gile ?
HAHA !

oranglidi said...

huhu, ak pn plik sjak bile ada femes x femes ni. dulu buat blog untuk suka2 je.

skang ni rmai org nak populariti n duit kot. pakat ltak iklan utk dpt duit.

gath mini2 la best. lebih terfokus.

Ery Farieha said...

aku dah start malas join big gath.
hahaha.
lagi pulak aku bosan sebab balik2 aktiviti sama
dan keadaan sama.
bosan2.

Fariq said...

jgn la asek ckp uiam blogger cool je,, terbakar saya tau nak masuk sana,, adeh,, saya taknak masuk sana..

Fariq said...

@AISHA INANI
tu la kau.. aku ajak tgk wayang ko taknak.. aku tak ensem la pe la.. hampeh.. :p

Misshy Innz said...

@oranglidi

kannn ?
rindu dulu3 ;(

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

HAHA !
ery ratu gath , dah boringg ? ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

nape tak nak pulakkk ?