Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 20, 2011

.abang long pesan , jangan gaduh gaduh,

semalam birthday razi doshh ~
kau tak kenal razi ?
gila lah kau .
razi ni pemes kot .
kat blog aku lahh .
dah seratus kali rasa nya aku cite sal razi .
hehe ;D

terima facebook , sebab remind aku .
HAHA !
memang tak lahh aku sendiri nak ingat kan .
tahu pun idak ;p

jadi nya , aku dengan gagah berani , post wall kat dia .
duhh ~ dia ni garang okayy (tipu jehh) sebab tuh aku cakap dengan gagah berani .
dia ni classmate dengan blogger pemes (tanak mention nama, kau pikir lah sendiri) masa sekolah dulu .
dia yang sulung , adik adik semua perempuan .
dia pakai satria neo .
HAHA ! der , hebat kan aku jadi stalker kau ?

*boleh klik untuk baca dengan jelas ;)*

bila abang long kau dah bersuara .
sila dengar eh baca.
dia pesan jangan gaduh gaduh lagi ek innz .
jadi jangan gaduh gaduh lagi .
tapi dia tak pesan , jangan emo emo lagi ek innz .
jadi , boleh emo emo lagi .
HAHA !


happy birthday bro !
seyes .
aku rasa kau macam 24 tahun jeh tapi kau kata 25 tahun .
ke aku salah kira ?
bukan kau dengan blogger pemes tuh sebaya ke ?
dia bukan 24 tahun ke ?
arghh ~
pape lahh bro .
janji lu bahagia .
seronok dapat kenal kau ! ;)

10 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

blogger pemes tu 25 r tahun ni.. haha
betol ke?

ijat_asni said...

hepi birthday
(even tak kenal kan)
haha~

Fariq said...

pengkid-a.. kah3x... bley lak terpikir camtu,,, papepon epy bday kat mmbr awak tu kalo dia baca komen ni nanti..

Janganlah Mengharap Sangat | EP2 - Aku Seorang Blogger

rizal jabai said...

abg long dh nyanyuk..huu

Kaizen Shinobi.com said...

aku belum masuk 25 lagi r... hahahhaa

bajet pemes... wakaka

Misshy Innz said...

@kembatolo™

aah dia 25 .
aku silap kira . haha xD

Misshy Innz said...

@ijat_asni

takpe ;P

Misshy Innz said...

@Fariq

harap2 dia baca ;p

Misshy Innz said...

@rizal jabai

dah tua kan .
hehe xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

obviously kau belum 25 .
haha xD