Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 22, 2011

.tak puas hati betul tengok khurafat.

haii uolzhhhh ~
ala, ai rindu kat uolzhh .
ni baru nak updated entry rini.
entry kat bawah ni , ai scheduled dari semalam .
hik hik hik .

okayyy , kau gedik innz ;p

petang tadi , lepas solat jumaat , aku dan arif telah ke Times Square (lagi) .
tujuan asal hanya nak minum cool blog .
yaww ~ dah seminggu lebih tak pekena cool blog .
tadi dapat sedut chocolate blog .
perghh cakap kau .
macam orang gian ganja doshh ~
HAHA !


*chocolate blog untuk aku , mocha blog with extra pearl untuk arif*


macam kau tak tahu aku suka gila cool blog ni .
every week mesti minum okayy .
so far , paling dekat yang aku tahu , dekat TS lahh .
kat wangsa walk tade kannn .
loser punya wangsa walk ;p

lepas tuh , kitorang TERTENGOK movie .
TERTENGOK okayy .
tade dalam plan pun .

arif : u nak tengok movie tak ?
aku : banyak ke duit u ?
arif : adalahh , cukup .
aku : tak kisah , ikut jeh .

dari minggu lepas, kawan kawan arif beriya iya cerita pasal khurafat .
seram gila lahh , menjerit jerit bagai .
tengok kat fb pun , kawan kawan update status macam seram benar cite khurafat ni .
aku dengan arif seriously curious lahh kan nak tahu berapa level keseraman khurafat tuh .
seram seram baru thrill der .
me loike !
jadi nya , tadi beli tiket cite khurafat .
movie pukul 450 petang .
ada lagi sejam lebih .
kita lunchh dulu !
yeay ! McD jadi pilihann ;)

aku dengan arif mula mula masuk dah cakap "huh. khurafat jeh semua ni"
memang khurafat pun .
TAK SERAM LANGSUNG der .
aku dah bajet aku nak jerit jerit lahh kan .
dah ready dah vokal untuk dilontarkan bila tengok movie ni .
tapi ?
NAN ADO .
setakat terkejut sebab sound effect jeh kuat nak mam .
jalan cerita biasa jehh .
hospital kau tade lampu ke der ?
hantu pun tak seram .
setakat tayang muka darah darah .
tak de expression seram .
aduhh borinkk ~

aku ngilu time si anna tuh maen pisau kat tangan .
cucuk peha dengan pisau .
tu pun, gua rasa ngilu jehh bukan takut ;p

jadi , cerita ni bagi aku tak seram langsung !

ke aku yang tak reti menjerit atau aku tak takut hantu ?
HAHA ! cakap besar kau innz , kau tunggu lahh nanti ;p

"semua yang kata cerita khurafat ni seram , dia pengecut"

sumpah tak seram doshhh ~










nak tunggu cerita kongsi pulakk .
cite lawak kot ;p



















esok kelas, lusa exam .
ingat ye .
malas study .
serah diri bolehh takk ?
HAHA !

44 bantah cakap cikgu:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Siapa perempuan tak jerit tengok cerita Khurafat,dia tak comel! wakakaka

Nier Zecter said...

mmg ngarut je cite tu....huhu

PriNceghOstz said...

haha...owh..tak ajak..=P

kembatolo™ said...

tak jadi aku nak download. haha

Miss Shizu said...

hahaha...memang tak seram pon.tapi aku termenjerit gak ah..hahah.ter tak sengaja kan?kehkehkeh..

aku rasa kan inn,spital ni letrik dah kene potong r..hahaha..tak mampu bayar bil...hahahaha

..hizamirahim.. said...

haha.
okay2.
lepas ni kalau nak test vokal, gi karok ah.
:P

Misshy Innz said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

macam tua aa
dah tak seram der .
cene nak jerit . haha

Misshy Innz said...

@Nier Zecter

bagi aku tak ngarut sangat tapi tu lahh . bosann =.='

Mra Mastura said...

hehe.. xtgok

Misshy Innz said...

@PriNceghOstz

kau kan busyy study ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tak yah ah dolod ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

alamak tak seram ke? hahaha pelik ni...woii aku suke coolblog=p

Check it out Entri Paling Best !
# Cinnabon Rolls, Roti Paling Sedap Di Dunia#
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #

Misshy Innz said...

@Miss Shizu

tu r,
spital tak byr lertik .
tah pape tah . haha

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

haha. malu ah . tak penah karok ;p

ezan said...

setuju dengan awak, cerita nie memang tak best lansung, rasa mcm menyesal jew tengok! seriusly, time saya tengok tak terkejut pun, cuma lawaknya lelaki sebelah saya jew dok terjerit-jerit :)

nerves said...

oh ek...
download je la nanti..
haha=p

kay yea said...

eshhh..ade ckp besh..ade ckp tak..mne yang betul neh?huhu~~

Light Fragrant said...

wah baru tadi minum coolblog kat ts!! sedap tapi manisssss :D


p/s: lime blog sgt manis, tapi sedap!

areripe said...

cerita seram melayu selalu guna effect bunyi nak takutkan penonton.
masih tak berubah dari dlu...
=.=

AISHA INANI said...

citer cibai! demmm, aku rugi besarrr! heh.

milimilo said...

sound efek die siyes asek buat tkejut je.tp xseram langsung ah.hantu bodoh je.part yg die dukung mayat kt dlm hutan tu adelah scene plg kelakar bg aku.1panggung gelak kot.LOL

diLL said...

xbesh ar? aaa.. mujur xtgk ar.. so xrugila.. ihihihi..

btw study! isk3.. mnley mcm 2.. ;p jgn mls3~ rajin3.. ihihi

ferra said...

hahaha i tak tgok ag. tapi bunti cm seram jer ;p

khairiyah ibrahim said...

heee...saye da tgk gak cite tuh. me penakot sket so time tgk tuh asek tutop2 muke jek sbb da leh agak bile antu nak kua. so xnmpk la muke antu die. keh3. ;p

chEntA said...

series xprnh rse cool blog tuh..
aihh..teringin plak..hehehe..
TS jom!

Misshy Innz said...

@░♥si lampu neon♥░

yeke ?
bolehh gang ;p

Misshy Innz said...

@ezan

okayy itu lawak .
AHAH !

Misshy Innz said...

@nerves

haha. itu pun bolehh ;D

Misshy Innz said...

@kay yea

for me , tak best langsung .
untuk yang takut hantu , ia seram ;p

Misshy Innz said...

@Light Fragrant

ouh really ?
tak cube lagi ;D

Misshy Innz said...

@areripe

yeahh.
setuju ;D

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

naseb ler der , bukan duit aku tgk wayang tu ;p

Misshy Innz said...

@milimilo

part tuh tade motif . tak paham aku .

Misshy Innz said...

@diLL

haha baek ! ;D

Misshy Innz said...

@ferra

tak serammmm ;p

Misshy Innz said...

@khairiyah ibrahim

eh, rugi lah gitu ;p

Misshy Innz said...

@chEntA

jommm ~ . haha

Misshy Innz said...

@Mra Mastura


tak yah tengok ;p

Ery Farieha said...

"semua yang kata cerita khurafat ni seram , dia pengecut"

setuju ok! hahaha aku x rasa seram mana pun, tp aku xtau la kenapa si mejah sampai tutup2 muka >.<

Jejaka Terhangat said...

JT pon kasi 2.5/5 je utk rating cite ni..jadah tak seram lgsung..meh tgk review khurafat version JT plak..

Jejaka Terhangat Movie Review: Khurafat

Nizam said...

baru niat nak tgk..lau da tau x seram xmo tgk ah... hehehe.. xbestla lau x seram..lau kelakar best..mcm ngangkung...:P

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

mejah pengecut ? haha

Misshy Innz said...

@Jejaka Terhangat

checked ! ;D

Misshy Innz said...

@Nizam

tak seram . ;p