Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 17, 2011

.isnin yang hurmm.. agak kureng.

disebabkan malam semalam , aku dah gosok dua pasang baju kurung .
jadi , pagi tadi dengan tak rasa bersalah nya , aku bangun pada jam 800 pagi .
kelas pukul 830 pagi .
okayy . pukul 825 pagi , aku turun ke parking motor .

pertama ,
"okayyy , ape ke setupid kau ni farah ? ini buku OB bukan FIQH"

konklusi : salah bawak buku =.='

tengah hari , balik bilik , online .
bagi lecture pasal kawin kawin kat blog .
sambil refer note .
hehe xD
jadi , wajiblah aku keluarkan buku nota dari beg .
letak dekat tepi lappy .

kedua ,
"dem ! tertinggal pulak buku nota atas meja tadi"

konklusi : tertinggal buku nota .


lepas habis kelas , balik bilik lagi .
heh . takkan nak balik rumah kau pulak kan ?
online , sambil sambil mesej dengan Mr.O .
tak lama pastu aku tertido .
yang pasti , aku tido lepas asar =.='

ketiga ,
"huh ? dah pukul 738 malam ? aku belum berbuka lagi !"

konklusi : terlepas azan maghrib = terlewat buka puasa .





permulaan minggu tak berapa nak bagus lahh .
adehh ~
dan aku baru tahu yang khamis ni cuti .
dan kau tahu ape ?
aku rasa NAK BERTUKAR JADI HAKHOGEN .
sebab aku tak boleh balik rumah .
grr ~

okay , aku boleh balik sebenarnya tapi macam tak best .
aku boleh balik petang rabu , jumaat petang balik sini .
hadehh ~ gila tak syok , tak dapat berweekend kat rumah =.='
jadi , dengan semangat waja hati yang kental , aku decide tak balik rumah .
*dalam hati dah banjir, nangis*

sabtu ada kelas .
ahad ada exam .
everyday is weekday in IIUM *sigh*
bukan kah patutnya AHAD itu PUBLIC HOLIDAY ?











boleh pengsan kebosanan aku berweekend kat uia ni .

10 bantah cakap cikgu:

AISHA INANI said...

aku pon tak balikk!
pasal last week dah ponteng leadership! hukk.

weh buat la gathering iium blogger kamis nihh. kata cuti.. takde la boring sangat nnti! hahaha.

buyat(bebola tomato) said...

kames cuti?xtau pun..hahaha

Nadia Hanim Nasser said...

hehee sabar-sabar. uia mmg mencabar minda dan emosi! :D

Fariq said...

ala relak sudah,, saya dah sebulan tak balik tak banjir pon..

Segmen Mari Menyambung Cerita

kembatolo™ said...

dugaan kesabaran di hari puasa. hehe

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

gath ?
tengok lah .
semua pun pakat busy jeh ;p

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

ye. cuti .
thaipusam ;D

Misshy Innz said...

@Nadia Hanim Nasser

sangat ;D
huhu ;(

Misshy Innz said...

@Fariq

yeke sebulan ?
last awak balik ritu , bukan sekali dgn sy ke ? ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tu ar ;D