Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, January 18, 2011

.hari selasa yang hurm .. okayy lahh.

hari ni tade adegan tertinggal buku , tersalah buku , mahupun terlepas azan .
sah sah aku tak puasa hari ni sebab pergi lunch date dengan budak kecik tuh kann ?
HAHA !

hari ni pergi kelas macam best gile .
kelas pagi , kul 10 sampai 11 jeh .
suppose until 1120 .
itu pun ada break bagai .
lecture kelas ni tak bosan .
suka suka ;D

lepas tuh kelas petang , suppose pukul 2 sampai 320 .
tapi pukul 305 dah balik .
heh . kejap sangat okayy .
setengah jam pertama , lecturer sibuk dengan attendance .
jadi nya , setengah jam jeh belajar .
blaja kejap gila , pastu kelas habis .
aku dengan hanum dah macam "heh ? apa ni ?"
tapi terima kasih sir .
hehe ;D
sape tak suka kelas habis awal doshh ?
HAHA !

aku dah tade idea nak taip ape kat blog .
jadi , terimalah catatan hari selasa aku ni haa .
kata pun diari , paham paham je lahh (gaya adibah noor) .






ouh lupa .
facebook aku dah ditukar profile nya .
geram jehh aku dengam mark ni .
aku gigit tangan kang taw lahh .
suki suki jeh nak tuka .
buruk tahu !




segala moyang datuk neneak info aku kau letak kat atas .
huh . semakk der .

eh , nak tahu pasal boipren baru ai ?
HAHA !
nanti ai cite kayy .
lalalalaaa ~

2 bantah cakap cikgu:

zuk zuhaiza said...

haha.kena jugak..suke suki je tukar sendiri..

nk deactivate fb la..

zuk zuhaiza said...

haha.kena jugak..suke suki je tukar sendiri..

nk deactivate fb la..