Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 15, 2011

.rumah aku kat seremban jehhh.

perkara biasa bagi seorang remaja lelaki tak lekat kat rumah .
hanya balik rumah bila lapar , ngantuk , nak mandi .
apa kata orang "kau ingat umah aku ni hotel ?"
hehe ;D

lepas adik aku dapat lesen , dia memang tak suka dok rumah .
setiap malam , dia akan keluar .
ntah ke mana , wallahualam .

aku fikir , dia dah tak suka dok rumah .
tapi aku salah .
sebab sejak masuk GMI , every week dia akan balik .
so far , tade miss lagi .
petang jumaat mesti dia dah ade kat rumah .

okayy fine .
kau nak cakap apa sebenarnya ni innz ?

aku nak cakap , aku suka balik rumah .
hehe xD

rumah aku kat seremban je pun tapi nak balik tuh memang penat .
dari uia , naik RapidKL pergi stesen Putra , naik LRT ke stesen Pasar Seni , naik RapidKL lagi ke Jalan Hang Tuah , lepas tuh naik bas ekspress Suasana Edaran sampai Terminal One Seremban .
estimate time dalam 2 jam okayy ~
aku memang penat .
penat sebab kene bertukar tukar naik kenderaan awam .
belum kira pembaziran waktu time tunggu RapidKL masuk uia .
grr ~

kalau dari UIA ke seremban , nek motor , 1 jam jeh der .
okayy ~ kau kene faham , ini kenderaan awam .
memang lahh L .
HAHA !

aku memang benci penat .
sebab bila penat , aku penat .
okayy ~ jadah haram kau cakap ni ?

aku memang elak habis lahh buat benda benda yang memenatkan ni .
aku malas nak letihkan badan  .

tapi demi nak balik rumah , aku gagahkan jugak .
gigih kan aku ?
HAHA !









macam kau sorang travel dari KL balik seremban .
orang lain hari hari travel , tak masuk blog pun .
HAHAHAHA !

10 bantah cakap cikgu:

imHepPie said...

okeh aku sgt jeles...rumah jaoh x dpt balek tiap2 minggu hwaaaaaaa

nikadilafiziani said...

hohooh. sy plak study kt seremban.
rase jauh walaupun dekat. wuwuwuwuw

Fariq said...

wah dah de kat seremban ye,,
kawan gak yg sorang2 kat sini,, adeh

asyraaf munshi said...

tapi x rasa...bnyak sangat ke transport..yg akak naik tu...huhuh

si kure kure :) said...

nape tak naik LRT smpai kl sentral then nek monorail turun hangtuah. ag senang kot. tapi dari gombak smpai pasar seni dulu baru klsentral kan ? huuuu. mmg penat nak balik n9. heee :))

Misshy Innz said...

@imHepPie

aku pun bukan balik every week .
uia ade kelas kot ri sabtu .
macam dem jeh . grr

Misshy Innz said...

@nikadilafiziani

macam mana tuh ?
hehe ;D

Misshy Innz said...

Kepada Fariq

eh tade lah .
ade jeh kat uia ni ha ;p

Misshy Innz said...

@asyraaf munshi

rasa .
haha .
sebab tuh penat ;p

Misshy Innz said...

@si kure kure :)

dari KL sentral nk menapak ke monorail , jauh ouhh . lagi pnt ;p