Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 5, 2011

.lecturer saya comel !.

hyeee ;)
dah lunch ?
aku baru jeh lepas lunch .
kenyang , alhamdulillah ;)
menu ?
tak lain tak bukan , kambing bakar ayam goreng .

aku nak cerita pasal lecturer fiqh aku sem aku .
nama dia dr saim kayadibi .
nama pun dah tak macam melayu .
opkos lahh foreigner kann .
aku jarang weyhh dapat lecturer melayu .
uia ni kan , oversea .
kau kene paham tuh .
HAHA !

kelas fiqh ni pukul 830 pagi , setiap hari isnin dan rabu .
lecturer ni comel gile .
ensem pulak tuhh .
dalam kelas dia memang kau tak boleh nak leka .
kene konsentret habehh ah .

aku pernah kene tegur dowhhh .
ahh siot !
gara gara clash dengan cumi ciki ritu ahh .

dr : where are you sister ?
aku : here .
dr : are you sure ?
aku : yes . i'm sure .
dr : your body is here but your mind is somewhere else . are you thinking of your sayang ?
aku : hah ? no no no .
dr : do you have your sayang ?
aku : nope .

lecturer ni suka cakap malay words dengan slang omputih dia tuh .
sumpah comel .
kalau dia tak tahu , dia tanya kitorang .

dr : where is your friends ?
budak laki : on their way .
dr : on the jalan ?

HAHA !
kitorang bantai gelak . dia pun gelak sekali .





most of the foreigner lecturers yang aku berguru so far , semua tried to speak in malay .
hehe ;)
comel betul diorang ni taw .
^___^

9 bantah cakap cikgu:

kasih said...

ko pun comel bila wt lawak

Syazwana said...

ada sorang lecturer foreigner aku daripada degree sampai phd sampai jadi lecturer semua kat UM.sampai dah fasih cakap malay dah.haha

kembatolo™ said...

ceh.. aku kne blaja wat slang jugak.
baru comel. haha

Kaizen Shinobi.com said...

wahahhaa

on the jalan? hahahhahaha

Misshy Innz said...

@kasih

heh. mana ada . ;p

Misshy Innz said...

@Syazwana

gud .
lect aku cite , anak dia fasih ckp melayu tapi dia tak tahu. haha

Misshy Innz said...

@kembatolo™

kau nak buat slang apa ?
haha xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

hehe ;p

ceLy. said...

suke ustaz yg ajar araaab. dye pon comel. :))