Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 3, 2011

.1/1/11.

moment terindah .
syhhh ~ jangan gtaw kat orang lain taw ;)

opening tahun baru yang akan aku ingat sampai bila bila .
HAHA !

mana nak carik der dating dengan dua orang yang handsome .
kau hado ?
lalalaaa ~

suppose to be mini gath tapi tade yang turned up .
mungkin ramai yang balik unibersiti kann that day .
tapi tak pe .
gua cool jehh . ;D

mula mula jumpe amirul .
eh eh nama macam adik aku plak haa ;p
tak lama pastu zami plak muncul ;)

zami ke karaoke , aku dengan amirul main bowling .
ngaa ~
aku ni baru 5 kali men bowling der .
baru nak jebakkan diri ke alam blogger yang memang suke men bowling .
HAHA !
nak tak nak aku kene belajar lah kann ;D



*aku rasa aku kena masuk kelas bowling for dummies =.='*

kesian dowhh amirul ni .
kulu kilir (ke hulu ke ke hilir) aku bawak dia .
ingat nak makan kat jusco jehh .
tapi semua kedai makan full !
jadi , aku ajak makan luar .
sanggup der .
HAHA !


A&W .
aku jarang gilaaaa makan kat sini .

lepas tuh pergi terminal one plakk .
aku nak beli beg sekolah .
aku pun nak feeling feeling balik sekolah der .
HAHA !
pastu beli cool blog .
suke suke ^___^

gambar cool blog tade pulak =.='
zami tak dapat cool blog sebab dia tertinggal kat jusco .
masih di dalam green box ;D

pastu kitorang pergi jusco balik .
cean amirul , dah ngantuk ngantuk dah dia ikut aku .
dia asek cakap "takpe, tak kesah pun"
sebenarnya dia dah penat kot .
heheh ;D
sorry ^__^

pastu jumpe zami balik kat jusco .
okayy . asal kau asek taip pastu pastu ni ?
pastu snap snap gambar kat tengah tengah jalan .
orang asek kene benti jeh sebab kitorang ngah snap gambar .
okayy nak gelak bila ingat .
HAHA !






tak lama jumpe zami , aku dengan amirul decide nak balik .
kesian aku tengok amirul .
penat and ngantuk .
aku drop amirul dekat terminal one .
zami offer balik sekali, tak mahu .
malu malu plak .
hehehe ;D

okayy . okayy . aku sorang je perempuan .
so ?
aku okay jeh kot .
tak tahu lah dorang cene ;D









thanks korang ;)





fuhh ~ betul betul diari ;)







psssttt , dia ada kat seremban weyhh .