Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, January 18, 2011

.bloggers' lunch date.

sedang sedang aku mendengar lecturer bercerita dalam kelas , aku dapat mesej .

"kelas kau habis kul bape ?"
"1130"
"jom lunch sama"

teettt ~
ada orang ajak aku lunch bersama .
aku jarang lunch dengan kawan kawan except with darina .
ouhh itu selalu ;)

tapi kelas aku habis pukul 1104 pagi .
duhh ~ awal pulak .
jadi nya , aku sampai kat HS cafe dulu .
ouhh , kitorang lunch kat HS jeh ;D




*teh susu lambak . HAHA !*

tak lama lepas tuh , budak tuh datang .
budak ke ?
wekkk ;p

first time aku jumpa dia ni .
selama ni kenal kat blog jeh , lepas tuh fb ;D



*ini lah budak nya . tengah isi borang survey*

soklan survey yang pelik .
"what is your favourite detergent ?"
duhh ~ ini punya soalan pun ada ka ?
heh .

nama dia Mr.O .
aku ade sebut pasal dia dalam entry lepas lepas .
kalau kau ade baca lahh ;D

masa aku snap gambar ni , dia perasan .
okayy , aku memang selalu jeh kantoi time curi curi snap pic orang .
KAH KAH KAH !

"ahh sudahh , nak masuk dalam blog lah tuh "
"mesti lahh, kata nak glamor."

HAHA !

dia ni baru buat come back .
ada blog tapi terabai .
boleh jengah blog dia kalau mahu ;)








minggu depan dah busy .
3 test in a week .

tapi lek ahh . 
test je pun .
lalalalaaaa ~

8 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

haha.
ni la dia yg dicari-cari.
tibe2.
XD

Kaizen Shinobi.com said...

wah2... makin banyak orang kau terjah~ hohoho

aku tak dapek nak join r... very the bz person~ hahaha

Minggu depan? 3 test?

aku ade 5 midterm. lalalala~

ishiko said...

wOooott.. woot.. sape tu..hhuhuhuu..

PriNceghOstz said...

HAHA,,,ka ak da cakap..
cepat jer ko hupdate..zz..
market2..=P

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

erk ?
apakah ;p

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

gud luck on your test ! ;D

Misshy Innz said...

@ishiko

junior ;p

Misshy Innz said...

@PriNceghOstz

bukan selalu .
kah kah kah ;D