Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 16, 2011

.hanya kerana blusher.

  • blusher gua jatuh , pecah berantakkan .
  • moisturiser gua habis .
  • compact powder gua out of stock .
  • perfume tinggal nyawa nyawa ikan .

oh duit !
gua sangat memerlukan lu .
tiada lu , tiada gua .
tiada gua , tiada err ..
ahh sambung sendiri .

gua ralat gila blusher gua pecah bederai .
duhh ~ banyak lagi kot .
cene nak pakai blusher ni ?
tak merah mak ngah lah pipi gua pasni .
arghh ~ seteresss lah ceni ;(

macam mana tah boleh berderai .
grr ~
selama ni buat baling baling pun steady jeh lagi .
ke lu merajuk dengan gua wahai blusher ?
lilek ah der .
gua belum madukan lu lagi duhh ~








siapa nak belanja aku barang make up ?
okayy tade .
ni nak cari bapak gula ni .

14 bantah cakap cikgu:

NaNiE said...

folo awak dah..(n_n)

ferra said...

beli baru ;p takpun try sample yg kat kedai hahahha

cik jue said...

haha..bli baru..cun jgk kowt xdak blusher pn

Fariq said...

ala,, tak yah la pakai blusher tu,, awak punye pipi tu dah merah dah..

Blogger Chat Room Penghubung Sesama Blogger

Alynn Notnot said...

hahahah takleh blahhhh! ganasnye lu, blusher boleh pecah. ngahahaha

Datang sini korek hidung! "This is my story".

dyanne said...

lawak~ hahhaa~ :D

fyna said...

pakai lipstik jd blusher! hehe tak pun u search dekat youtube..ada cara untuk bagi elok balik if bedak or blusher yang dah berkecai

Misshy Innz said...

@NaNiE

tq nanie ;)

Misshy Innz said...

@ferra

HAHA !
cadangan terbaek ;p

Misshy Innz said...

@cik jue

cun sikit jeh kalau tade blusher ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

mana awak tahu ? ;p

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

tu la pasal =.='

Misshy Innz said...

@dyanne

=)

Misshy Innz said...

@fyna

tetibe cari blusher tade .
dah buang kot ;p