Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 28, 2011

.nak mintak tolong.

weyhh ~~
siapa yang ada nombor aku , plishh , mesej aku nombor korang .
tadi aku restore hp sebab dah asek hang jeh kann .
bukak gallery terus di restart X3 aku tuh .
grr ~

aku sempat back up gambar dengan lagu jeh .
contact number tak sempat ;(
wuu ~
okayy bukan tak sempat .
aku lupa T___T

tolong eh, sesape yang ade nombor aku , text aku nombor korang .
nombor blogger mostly hilang .
sebab nombor sume simpan dalam hp bukan dalam sim card .

yang paling sedih, , nombor Mr.XOXO PUN HILANG .
huwaaa T___T
dah lah tak ingat nombor dia ;(

seyes banyak nombor hilang .

tapi yang gembira , nombor zack pun hilang .
HAHA !
bagus . ta yah aku nak fikir fikir pasal dia lagi .
kan dah tak nak jumpa aku .
yess !





plishh eh .
tq and sorry sebab susah kan korang ;(
sedihhh  ;(

2 bantah cakap cikgu:

ayulunera said...

alahai ciannye....dun weri nati ayu soh diorang contact awak...ehehe...(tetibe je nak jadi hero)

Misshy Innz said...

@ayulunera

haha. tq2 ;D