Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 5, 2011

.bunga bunga matahari.

malam tadi , lepas iron baju sekolah , ai layan twitter .
eh ai sekarang dah terjebak ke lembah hina alam menatang burung ni haa .
alaaaa, ape nama nya .
tweety ke hape tah .
HAHA !

twitter lahh uolzh .

ai dah lama ade account twitter ni cuma tak aktif .
sebab ai tak reti .
kah kah kah !

asal ai jumpa blogger jeh , mesti akan keluar soalan "tak men twitter ke ?"
hurmm ... nampak sangat ai tade kat tweet tweet tuh kann .
setelah 4 5 orang gak yang bertanya .
semalam terus laju laju men tweet tweet .
nak nak , si fariq yang suka makan paprik ni suh install tweetdeck .
makin ghairah lahh ai bertweet .
HAHA !

eh ai bukan nak cerita pasal twitter .
ai nak cite pasal Mr.XOXO lagi lahh .
alaaa, bosan ke ?
kalau bosan , boleh get out from my house.
HAHA !
tade3 . jangan ambil hati ai .
gurauu jehh ;)

malam tadi , tengah tengah layan twitter , ai received message .
OH EM JIII ~ Mr.XOXO mesej lahh .
terkejut ai .
terus senyum sampai ke kaki . erk ?
hati berbunga bunga , lebah jehh tahu .

dy text "eyp"
thehehe ;D
pastu ai reply lahh kann .
takkan nak sombong plakk .

sejam gak lahh kitorang mesej mesej .
siap tuka tuka MMS lagi youu ~
nasib dia tak mintak nak ber3G .
celah mana ai nak cari hp 3G .

nak tengok eh gambar yang dia send ?



















alaaaa tak boleh .
P&C lahh uolzh .
ai jehh boleh tengok .
hik hik hik .
yang pasti muka nak macam fiq mentor .

ai nak kol , tapi dia tak bagi .
sebab kata nya suara tak berapa nak ada .
dia batuk.
dah 3 hari dahh .
cean kan dia .
huuu ~











gedik kan ?
sila lah lempang .
HAHA !

lutut aku saket ;(

4 bantah cakap cikgu:

kasih said...

tapi aku nampak ada bunga² atas kepala ko. serius!

Eazy Izzuddin said...

mari follow twitter saya
eazyizzuddin
hehe
xD

Misshy Innz said...

@kasih


bunga apa weyhh ? haha

Misshy Innz said...

@Eazy Izzuddin

nanti kita follow ye ;)