Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 23, 2011

.bila boyfriend lagi penting dari family.

hola !
selamat malam =)

mood adalah baik sebab baru lepas call ibu .
call sebab nak tanya ayah boleh amik tak hari jumaat ni ?
cuti lama , memang tak lahh aku nak balik sendiri kann .
lagipun mesti ramai sebab semua pun pakat nak balik cuti raya cina ;D
arif kata aku manja .
eh u, baru tahu ke ? dari dulu kot , memang ayah salu amek i kat uia ;p

bila boyfriend lagi penting dari family .

aku rasa benda ni jadi pada girls yang kerja/belajar kat bandar bandar besar .
macam KL .
aku macam tak faham sebenarnya dengan orang orang macam ni .
aku ni nasib baik lah rumah dekat , tu yang meroyan nak balik every week .
tapi kalau rumah aku jauh , aku rasa sebulan sekali aku balik kot .
expect for those yang rumah luar dari semenanjung ;D

bak kata ibu "rindu suasana rumah"

tapi aku tengok ade je yang sanggup tak balik semata mata rindu nak tinggalkan boyfriend dekat KL .
ini funny doshh ~
dengan alasan , rumah boring .
bagi aku , rumah lah tempat terbaik .
kan melihat wajah ibu ayah itu pahala ?
haa ~ tak nak pahala free ke kak ?
huhu ;D







aku rasa , minggu ni kau hadap lah entry aku pasal rumah, seremban, family .
sebab mood aku semua dah ke situ .
3 minggu tak balik rumah , rasa macam 3 tahun .
nasib lahh aku tak dok oversea .









rindu qistina gak ;D

19 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

haha.
tahu takpe.
XD
nasib tak belajar pandai2.
kalau tak, mesti dah gi oversea.
yay!
=.=

Alynn Notnot said...

hahahahaha.

aku pun pelik,

even sedih nak tinggal bf pun,

aku balik gak.

sbb kat umah leh nganjing adik2.

sumpah aku rindu adik2 aku T^T

oh; aina said...

alaa . memang perempaun lebih pentingkan family tapi tak semua . Orang tengah hangat bercinta , Bf is everything kan kan ?

Pape pun , jangan jadik camtuh okay :)

N A N a t O said...

aku pun hangin bila ada type org mcm nih...mcm kakak aku..drrr....geram..

Miss Shizu said...

sokong sokong sokong sokong n setuju sesgt...apsal la cam sengal jek kan sanggup duk kl semata mata tanak tinggal pakwe...

aku dulu time duk perlis meroyan kau nak balik nismilan...even cuti 3 ari pon aku rasa cam nak balik jek..nasib baik bapak aku bukan keje cop duit...hahaha..

paling best kalau dpt balik,tetibe jek bangun pagi dah sampai seremban..perghhh,memang best giler dpt bau nismilan siot..hahha

*ehh,terpanjang plak komen ni..haha

PriNceghOstz said...

aku pon rindu umah aku jgak..=P

Botak said...

aku sedih wooo kalo berpisah ngan kucing aku kat bangi..
kesian dia., sebab tu jarang balik seremban..
hahahahaha... :))

Fariq said...

@..hizamirahim..
hahaha,, jwpn yg bernas,, :p

Fariq said...

erk,, saya kat muar ni,, malas lak nak cite psl muar ni,, :p

EP5 - Khurafat Volume 2

Arief Arf said...

biasalah budak2 zaman sekarang ni pentingkan bf/gf dari mak bapak.. time susah je baru cari..
hohohoho

p/s: sorry dah lame tak menjenguk. X)

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

tanak3 .
nak dok malaysia jeh ;D

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

beb, jangan ckp kau .
aku pun rindu adik2 aku ;(

Misshy Innz said...

@oh; aina

okayy3 ;D

Misshy Innz said...

@N A N a t O

type ape ?

Misshy Innz said...

@Miss Shizu

haha .
kalau tak , tetiap minggu kau balik kan ? ;p

Misshy Innz said...

@PriNceghOstz

hujung minngu ni sila pulang ke rumah ye ;D

Misshy Innz said...

@Botak


jarang ?
aku tak percaya .
haha xD

Misshy Innz said...

@Fariq

nape asek balik je ni ?
grr ~

Misshy Innz said...

@Arief Arf

ye betul .
time susah baru ingat mak bapak ;p