Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 23, 2011

.exam dan mid break.

pagi tadi , first mid sem paper untuk sem ni .
huh .
tak nak cite .
kalau tak nak cite makna nya, paper tuh aku tak boleh buat .
ehh cene nak buat paper eh ?

ahh loyar cantik pulak kau ye .
ketuk pale cikit ;p

malam tadi , aku bermalas malas study .
aku tengok nombor pastu ngantuk .
bolehh macam tuh ?
pelik doshh ~

kamon innz, kau kan suka math .
please, jangan gini .
*sambil melutut kat diri sendiri . ala ala dalam cite khurafat . HAHA !*




*sengaja aku semakkan sebab nak nampak macam aku sedang study *

next paper is on wednesday and friday .
after OB paper on friday , i'll going home .
yeayyhhh !
bye bye KL .
hello SEREMBAN .
esaited kauu .
seminggu awal dah wish bye bye KL.
KAH KAH KAH !

semalam ada orang tuh tanya aku .
soklan nak cepuk emas jeh .
tak nak cepuk silver .
soklan berbunyi begini : "macam mana kalau balik seremban , farah terserempak dengan dia ?"

ohemji !
tah lahh .
soklan yang buat aku bengong jap .
aku takut okayy , di ulangi, takut terserempak dengan dia kat seremban .
okayy seremban tuh besa , meh kecikkan lagi .
rumah dalam satu mukim .
grr ~

doa doa lahh tak kan jumpa/ bumped dengan dia selama seminggu aku kat rumahh .
nak cuti yang betul betul cuti .


haaa. sapa dia ?
dia adalah seorang lelaki .
HAHA !



*hye, nama saya farah bam bam . comel kan saya ? muntahh. HAHA !*





kancil merah , awak sihat tak kat rumah ?
katil queen size , awak okay tak kat bilik tuh ?



okayy , dah gila .
HAHA !

6 bantah cakap cikgu:

Mra Mastura said...

goodluck!!

hehe.. cepat2 balek umah.mra pn nak balek jb! yahooo!~

mishl i n z said...

huhu. ala baru satu je. akak dah 3 kot *pengsan*

adrina sidek said...

sapa ntah yang tanye tu kan..hahaha..

aqim said...

jangan malas2..ok..

hamzah ian said...

exam aku lepas break.. gile aah

Fariq said...

ooo dah start exam ea,, gudluck ye awak,, saya exam rabu dpn,, hehe,, lmbt lagi :p