Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, January 4, 2011

.jadi lah stalker yang bijak !.

aku nak gelak bila tengok perangai beberapa orang ni yang juga blogger opkos yang cakap tak serupa bikin .
"kalau dah tak suka, tak yah dahh masuk blog orang tuh"
ye ! aku ingat kau kau yang cakap macam tuh .

tapi lately aku ade perasan kau kau ni masuk blog aku .
bukan sekali .
berkali kali .
apa kau nak lagi ni ?
nampak sangat kau yang stalker bukan nya aku .
dah cakap buruk pasal aku dan blog , lagi mahu masuk ka ?
sound stupid kann ?
HAHAHAHAHA ! (kene gelak banyak cikit)

aku tak halang kau nak stalk blog aku , pastu up entry khas untuk aku .
kutuk kutuk , cakap tak de asas pasal aku macam kau kau buat hari tuh .
tapi stalk cara bijak lahh dowhh .
tak yah lah jadi badut dekat aku .
kalau aku cerita ni , memang kau kau akan jadi badut sarkas kat sini .
HAHA !
itu lahh balasan kalau kutuk orang takde asas .
lalalalaaa ~

meh aku ajar cara nak jadi stalker yang bijak .
supaya kau tak membodohkan diri kau dekat aku lagi .

jangan sign in facebook , kalau kau ade account GB .
aku dah pasang widget pelawat GB kat blog .
MEMANG SENGAJA aku letak .

sila sign out dari account nuffnang .
benda mudah .
qistina yang umur 2 tahun pun tahu pasal ni .

yang pasal traffic tuh , kau halah jeh lahh .
selalu sangat aku tengok foreigner dari bandung, jawa barat.
mountain view, California .


























blog aku kan wasted .
ala, tak yah masuk lahhh.


selagi tak setel, selagi tuh aku tak boleh nak berblog secara aman .
bangang ahhh !!

16 bantah cakap cikgu:

Mra Mastura said...

sy dr cyberjaya.. erk...
huhu... sabar k

Puteri Iqa Izyan said...

uiks. sabo innz..

ceLy. said...

HAHAH. *ibu jari kaki terangkaat*

nuyuEna said...

eh2..sy ade la kt list pelawat terkini...hikhikhik..chill~

kasih said...

serius ko menakutkan bila marah..











hahak :D
ade traffic dari perlis tak? :P

kembatolo™ said...

dah jadi macam perang saudara pulak.
nau'zubillah.

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

innz cool jeh ;)

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

hehe ;)
okayy je ni ;D

Misshy Innz said...

@ceLy.

apakah ?
haha xD

Misshy Innz said...

@nuyuEna

hehe ;)
lama nuyu tak dtg sini ;D

Misshy Innz said...

@kasih

yeke ?
mcm monster kann ? haha xD

Misshy Innz said...

@kembatolo™


hurmm =.='

pu3iman said...

bwk2 ber'tendang' k.... spesies mcm tu mana lah pernah puas hati dgn apa yg org lain ada (erk, masuk akalkah?)

anyway, hehehe disbbkan iman tak berapa tau nak malu, nak mintak tlg tutorkan nuffnang bleh? baru nak register ni :) trimas!

pu3iman said...

bwk2 ber'tendang' k.... spesies mcm tu mana lah pernah puas hati dgn apa yg org lain ada (erk, masuk akalkah?)

anyway, hehehe disbbkan iman tak berapa tau nak malu, nak mintak tlg tutorkan nuffnang bleh? baru nak register ni :) trimas!

pu3iman said...

bwk2 ber'tendang' k.... spesies mcm tu mana lah pernah puas hati dgn apa yg org lain ada (erk, masuk akalkah?)

anyway, hehehe disbbkan iman tak berapa tau nak malu, nak mintak tlg tutorkan nuffnang bleh? baru nak register ni :) trimas!

Misshy Innz said...

@pu3iman

tutor nuffnang ?
nak tahu ape ?
let me know, sy buat sikit3 ;D