Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 26, 2011

.kau relax jehh .

hola !
selamat tengah hari .
kalau kau baca entry ni malam hari , selamat malam hari ;D

pagi tadi , aku ade exam fiqh .
lecturer lambat setengah jam .
sebab stuck dalam traffic jam .
ini peluang untuk aku study last minute .
HAHA !

malam tadi , aku study ala ala jeh .
sebab arif datang , lepas tuh , member aku call .
berborak sampai kul 1 pagi .
fuhh ~ aku layan kan je lahh .
aku kan memang jenis pentingkan kawan kawan .
tade hal sangat lahh .
setakat layan borak , apa ada hal ?

jadi nya , malam tadi , tak berapa nak study .
banyak sebenarnya nak cover tapi sebab aku rasa fiqh ni macam senang , aku buat lek lek jeh .
pagi tadi pun baca ala ala atok jehh .
selak selak .
HAHA !

sekali dapat soklan , true/false jeh .
gila gampang (baca : senang)
20 soalan tapi sir tuh cakap kene betul semua .
kalau dapat 19/20 , FAIL !
makna nya awak tak study .
erk ?

ada lah 3 soklan aku macam tak sure jawapan .
tapi yang aku tahu , jawapan dia banyak TRUE .
ke semua pun TRUE ?
HAHA !

masa nak hantar kertas , aku serentak dengans orang brother ni .
aku tengok jawapan dia , asal aku jawab false , kau jawab true .
gabra dah aku .
fail lah ni .
grr ~


tapi aku relax jehh .
kalau fail mid term , mana kene repeat .
HAHA !


















sedih lahh sebab orang tuh dah tak setia .
dia dah pandai cari yang lain .
nyampah ah gini .
tak nak suka kat dia dahh .
awak ! saya merajuk .


bukan arif yep ;D

4 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

har har har har har...

jgn risau... tadi lect ko gtau aku, semua true... takde false.. nghe3

lily lotus said...

insyaallah ok tu. dah submitkan :) tunggu jer..jgn susahkan hati

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

ko knl plak lect aku tuh . haha

Misshy Innz said...

@lily lotus

tq3 ;)