Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 13, 2011

.entry cari traffic ?.

aku tak faham lah dengan readers yang baca blog orang ni .
korang mesti tak faham konsep berblog kan ?

ada setengah blogger , berblog sebab nak bagi pendapat sendiri .
walaupun pedas dan bersifat kehentaman , tapi dah itu cara mereka mengekspresikan pendapat diorang .
dengan blog .
takkan nak buat vandalisme pulak .
pergi conteng conteng kat dinding dinding jamban .
tak pasal pasal jeh kene tahan dengan orang bandaraya .

come on lahh .
sekarang zaman internet der .
ade blog , apa guna .
kasi taip lah pape yang kau rasa kat blog .

tapi selalu jeh readers salah anggap .
anon tuh kau tak yah cakap lahh .
dah memang perangai ghope itu .
ni yang newbie newbie ni .
alamak ai ~
korang belum hidup lama kat blog .
belajar dulu ilmu berblog dan fahami apa guna nya blog, baru cakap lah der .

pantang ade blogger buat entry hot sikit .
nak nak entry yang bagi pendapat secara telus .
macam aku selalu buat .

kecoh der .
sebar link kat fb , twitter , blog , email .
semua orang baca .
lepas tu kau cakap blogger tuh buat entry tuh sebab nak CARI TRAFFIC .
what the hell ?

siapa yang carik traffic untuk siapa sekarang ?
blogger itu atau kau yang dok sebar sebar link blogger tuh ?
blogger tuh hanya taip dan publish .
lepas tuh dia blahh .

9 bantah cakap cikgu:

mimizuzuhaha said...

cool cool
hati ko tgh panas sgt nih..
minum air sejuk banyak2 k

alin said...

emosi nampak. hehe. relax k :)

Fifi Rahmat said...

abaikan je.
x blh buat ape, kan?

Misshy Innz said...

@mimizuzuhaha

tak bolehh .
aku batuk T__T

Misshy Innz said...

@alin

haha .
mane ade lahh ;D

Misshy Innz said...

@Fifi Rahmat

kene change minded org ;p

Alynn Notnot said...

entri aku pun pedas2 jgk. penah je org kasi aku cop cibai.

tp takpe.

aku support ko kay :)

kembatolo™ said...

taip dan blah..
cun ah.. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

uiks. sabau innz ;)
beyse lah tuh.