Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 2, 2011

.sweet talker yang bahaya.

Aku update live dari dalam bas yang bergerak guna X3 aku ni ha.
HAHA !
Balik KL la der.
Mano laie . Heh .

Duduk sesaje , tunggu Mr. XOXO reply mesej buat aku teringat sesuatu .
Sweet talker .
Kau tau kan pe maksud dia ?
X taw, kau pegi gugel .

Sepanjang 20 tahun aku hidup , dah 3 kali aku kena dengan mamat mamat sweet talker ni .
Tapi aku macam x serik weh .
Standard lah perempuan suka lomentik lomentik ni .
Tapi gua memang tabik ah dekat sweet talker ni .
Dorang berjaya mempermainkan perasaan orang dengan bahagia nya .
Tanpa ada sebarang rasa bersalah .
Malah dia buat macam pihak yang lagi satu tu salah .
Hebat kan dorang ?
HAHA !

Highway jammed der .
Lapar pulak. Erk. Tetibe .

Happy back to school !

10 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

ngeh3... pencakap manis~ hari2 cakap "manis" jeh~ hahaha

..hizamirahim.. said...

haha.
siapa sweet talker tu?

Syazwana said...

aku balik esok sebab esok tade kelas.
yeay.
hahaha

Fariq said...

nasib saya gerak awal skit tadi,, lepas seremban kol 2 lebih kot,, so tak jam sgt rasanya,, rasanya la sebab tadi saya tido je dlm bus.

saya afi. said...

pencakap manis. diabetes kot sebab tu suka benda manis.

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

mmg itu keje diA.
haha !

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

manusia yg bercakap manis.
hehe xD

Misshy Innz said...

@Syazwana

cesss ~~

Misshy Innz said...

@Fariq

time org nak hantar anak anak balik u ouhh ;p

Misshy Innz said...

@saya afi.

hahaha .
mmg patut pun ;p