Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 6, 2011

.super duper melampau !.

tajuk entry , macam biasa , memang mintak kaki ku di muka mu .
tapi kali ni aku nak demand cikit .
aku nak kaki saiz 3 jehh .
bolehh ? ;p


ILY .

first time aku tengok mende ni kat myspace rasa nya .
aku macam wondering lah apo bondo eh ni ?
lama gak lahh aku dok pikir pikir , perkataan apakah ini .
apakah yang sedang cuba kau sampaikan ?

last last aku discover sendiri .
I Lap You rupanya .
ehh salah eh ?
I Love You eh ?
HAHA !
alaa ~ aku sengaja jeh bagi salah tadi , saja nak tengok , kau tahu ke tak .

dari 3 huruf, bende ni boleh di expand menjadi banyak banyak huruf .
jadi macam ni ; ILYFDM, ILYSFDMB.
kau tengok , kalau 3 huruf pun , nek migrain aku fikir , ini kan pulak lebih dari 3 .
memang susah nak tafsir .
nasib tak masuk Hospital Bahagia .
selamat aku ;p
terlalu extreme shortform yang digunakan mereka =.='

okay , kau tak yah fikir apa jadahnya ayat perkataan penuh tersebut .
aku jawab kan .
aku tak nak kau migrain , kang kau tak nak datang blog aku dah .
HAHA !

ILYFDM = I Love You Fucking Damn Much .
ILYSFDMB = I Love You So Fucking Damn Much Baby .

fuhh ~ aku harap ini bukan bahasa .
kalau tak, jenuh translator nak terjemah .

itu baru kes i lap you, you lap me .
banyak lagi der shortform extreme yang pepelik .
sumpah aku tak pernah guna sebab aku malas nak jawab soalan "apo bondo tu ?"

TTYL = Talk To You Later
TYSM = Thank You So Much
SYL = See You Later




haiyo ~ ghonti ghonti en lahh tulis shortform shortform ni .
buek den migrain yo nak paham .
tak sian kek den ko ?
=.='















SYITNE
haaa faham ?
HAHAHA !


























See You In The Next Entry =)

12 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

aah fes time jumpa ILY pon kat myspace
eekkekee

Kaizen Shinobi.com said...

wakakakakakkakakak

AKUM....

hahahhahahaha

macam bunyi rimau jeh~ aummmm~

kembatolo™ said...

aku taknak perah otak pikir shortform tu. hahaa

Alynn Notnot said...

syitne jgk innz!

Fariq said...

same r.. kawan pon 1st time tgk kat mespes,, haha,, siap google lagi nak tau pe bende tu,,

tap TYSM tu rasanye org jrg guna kot,, sebab orang biasa gune, TQVM

nuyuEna said...

.kalau TSK ape ke mende eh..?penat duk mikir..haha

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

budak skola aja aku . haha xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

haha. lagi tak boleh blaa ~

Misshy Innz said...

@kembatolo™

selama ni kau ignore je lahh ye ? ;p

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

hehe ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

ouhh aah .
skema plak sy ;D

Misshy Innz said...

@nuyuEna

yg tuh tak taw ;D