Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 22, 2011

.stress dengan nombor.

eh eh jap jap .
bukan kau suka sangat dengan nombor ke innz ?
bukan kau suka math ke innz ?
bukan kau ? bukan kau ?

bukan kau ape ?
grr ~

ini tade kaitan dengan  maths walaupun ia bermain dengan nombor .
aku dah mula rasa ketengangan yang telah lama dialami oleh ery dan kaizen .
KAH KAH KAH !

okayy , kenapa gelak ?
sepatutnya kau kene serius !
ini serius !

setakat aku tengah menulis ni , followers blog ni ada 1128 orang .
ye , aku pasti orang .
belum ada lagi , ayam pak meon reti main blog .

aren't you happy with the followers that had reach 1000 ?
NO !

sebab apa no ?
sebab aku stress tengok pageviews yang tak sampai 500 perday .
huh ? setengah dari seribu pun tak sampai ?
yea , itu hakikat .
wuuuu wuuu ~

aku tak kisah lah kalau komen tak sampai seratus pun .
sebab aku rasa memang mustahil nak mam lahh kan .
kau ingat blog kau kelakar sangat ke innz ?
hah ? best sangat ke ?

secara egonya , aku cakap aku tak kisah pasal pageview, komen pe jadah semua .
tapi dengan sedih nya, aku bagitahu , aku kecewa dengan semua ini .

bukak nuffnang , ade statistics .
bukak dashboard , ada statistics .
takkan kau nak expect aku tutup mata jeh kann tengok semua tu ?
tapi aku tak gila traffic kayy.
cuma kecewa sikit dengan bilangan followers yang langsung tak setanding dengan apa yang berlaku kat blog .

aku ingat , blog aku dah 1000 followers , dah cukup gagah lahh kan .
tapi ternyata aku silap .
aku gerenti 2/5 dari jumlah followers blog aku , adalah stalker .
HAHA !
aku berani cakap macam tuh sebab aku dah mengalaminya .












okayy lahh . ikut kau lahh.
kau yang follow, kau tahu apa niat kau follow blog aku .



aku nak sambung tido .
macam mana tah boleh terjaga .
spoil mimpi indah aku jeh ,
KAH KAH KAH !

9 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

kehkehkeh dah terasa ketegangan itu?
tp skrg aku cool je.
nak cri button follow pun susah. kiukiukiu.

kembatolo™ said...

kalo ko tak sampai, aku ni lagi laaa... hahahaha

Fariq said...

ala relak sudah,,
buat cam takde pape je,
blog je pon,,

Kaizen Shinobi.com said...

aku buang terus... baru kau tau kan? hahaha..

aku taknak cari followers dah, aku nak cari readers...

follower beriban, tak sampai 500 pun sehari, stress gak... ngeh3...

kepada yang follow blog aku, tengs sesangat. wahaha...

Mra Mastura said...

saya lah stalker anda!
wah terbaik kan nak cakap gtu.. hehe

tak ada lah.. =) tetap datang n komen ble free.. =) kawan2 kan XD

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

ini kejam . haha

Misshy Innz said...

@kembatolo™

bla lah kau . kau ramai visitor .
aku tahuuuu ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

sebab dia blog lah sy risau ;p

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

seyes stress dowh . haha