Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 17, 2011

.kawin muda.

kau kenapa ni weyhh ?
kenapa ? kenapa ?
rini asek nak cite pasal kawen jeh.
HAHA !

duhh ~ gua bosan .
lepas tuh , idea yang datang semua pasal kawin .
nak buat cene ?
redha je lahh eh .
HAHA !

sekarang kan, ramai kawin muda muda .
boleh kata , lepas SPM, terus kawin .
erk ? korang tade future planning ke ?

yang kawin masa study tuh , toksah cakap lahh .
bersepah der .
gua dah tak heran .
tapi terasa macam tua gila sebab kawan kawan semua pakat nak kawen , dah ade baby bagai .
aku still tak habis belajar .
rasa macam aku stuck jeh kat uia ni .
HAHA !

first thing aku fikir bila kawin muda ni , fizikal .
kawan kawan semua tinggi tinggi aku jeh .
tapi dah kawen .
even ada yang lagi rendah pun .
okayy . ini tak jadi masalah sebenarnya .
tapi ia masalah pada aku .
sebab rasa macam tak sesuai jehh jadi isteri orang dengan tinggi yang tak berapa nak ada ni .
tapi nak buat cene ?
tumbesaran dah stop .
wuuu ~

lepas tu kan , aku tengok kerabat aku yang kawen muda dan dah ade baby .
badan dia naik mendadak weyhh~
ya ampun .
ngeri doshh ~
baru belasan tahun tapi memang nampak macam mak orang .
okayy , memang dah jadi mak orang pun .
tapi gila tak cool sebab remaja lagi , dah nampak tua dari usia .
tatot T___T

aku tak boleh bayang .
aku kawen muda , lepas tuh badan naik macam di pam pam .
wuu ~ ngeri ngeri xD
boleh hilang selera laki aku kat aku .
HAHA ! sewel *_*

nampak sangat aku tak bersedia nak kawen kann ?
HAHA !
okayy , paling awal aku nak kawen , umur 23 tahun lahh .
macam ibu ;)
haa ~ ade lagi 2 tahun .
hehe xD











untuk kawan kawan yang dah mendirikan rumah tangga atau bakal mendirikan rumah tangga .
moga kekal hingga akhir hayat =)
seronok sebenarnya tengok kawan kawan dah kawen ni ;)