Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 7, 2011

.sila terkejut sebab aku bangun awal pagi walaupun tiada kelas.

semasa entry ini di taip , jam di lappy pukul 7:26 pagi .
dan aku dah mula bersin secara pukal .
selsema sudahh .
rabak ahh hidung aku pasni .

fakta manja #2 : tak boleh bangun pagi pagi sejuk sangat sebab nanti asik bersin .

selama ni , aku asik wondering , macam mana blog blog orang lain , bila baca, aku akan tergelak .
tapi tak kat blog sendiri .
aku nak blog macam tuh .
sebab pada aku , orang memang layan habis blog yang boleh buat orang tergelak .

aku andaikan blog aku ni macam diari tempat aku melepaskan amarah .
yawww ~ amarah tuhh . bahasa nak tinggi .
hek hek hek ;D



*ajwad , maaf . saya pemes kan kamu jap . hehe ;)*

berborak dengan ajwad semalam , buat aku terharu .
seyes aku nangis tapi dalam mimpi lahh .
jangan harap aku nak nangis .
aku kan garang .
HAHA !
*kau nak rasa pelempang saiz 8 eh innz ?*

pastu aku tanya gak kat kak ad .
"akak baca blog saya, akak gelak tak ?"
"gelak . akak baca blog farah sambil bayangkan yang farah tengah bercakap. farah kan cakap laju laju"
okay . ini aku tergelak .
hek hek hek ;D

kata kasih ummu : kau pun comel bila buat lawak
                              kau menakutkan bila marah .



okayy .
aku garang .
cube bace entry aku dengan garang .
nescaya, kau juga akan garang seperti aku .
HAHA !




PENGUMUMAN :
pengumuman pengumuman siapa yang punya anak .....
alamak , ternyanyi plakk .
adehh ~

camn , ritu aku nampak andy buat status ajak budak uia meet up .
dia tulis budak uia .
memula aku macam "kau gila nak jumpa budak uia yang riban riban ni ? kau nak buat kat padang ke ape ?"
aku rasa maksud dia , blogger uia .
hehe ;D
tapi pastu tade pape berita .
senyapp jehh .
ke kau buat senyap senyap andy tanpa bagitahu aku ?
sampai hati kau T__T
biasa, innz berdrama ;p
pastu semalam , ada orang tuh cakap kat aku , dia nak jumpa andy .
siapa eh orang tu ?
sila tersenyum kala membaca entry ini . hek hek hek ;D
jadi nya, semalam aku text kaizen , aku cakap hari isnin ni , dinner kat HS cafe .
jadi , siapa siapa yang rasa , dia blogger uia gombak , moh ler kita melepak bersama di HS cafe isnin malam selasa ini .
okayy ?
aku tahu , ramai budak uia gombak bace blog aku .
nak nak si naqib dengan rasyid .
hek hek hek .
ingat aku tak tahu ke ? ;p

segala kos, adalah tanggungan sendiri ;D


27 bantah cakap cikgu:

milimilo said...

kau garang?haha.aku lg garang dr ko kot.kompem xleh lawan.

dinner?aku on je.book 1 meja pjg eh.
if lunch pun ok gak.
b4 ni pnah lunch dgn blogger uia cm
andy,zelo,munsyi,adledash,lisafarhana
heee.meh ramai2 meriah lg.pape tweet =)

azrinrahim said...

entry nie biasa shja,,xad kelakar pon..hehe judt joking..nak jadi kelakar susah bha.. hanya ad pada certain manusia shja..

Kaizen Shinobi.com said...

wahaa... okeh2... kang roger2... hoho

abdul rasyid..... said...

tak janji tau.....tapi aku cube sedaye upaye tok gerak ke cafe hs tuh....hahha....

kalau ko blanje aku ok gak inzz hahahah!! ptptn aku tak masok lagi...hahah

dang! asal tetibe gua jadi penyegan nih...adehh

kembatolo™ said...

aku cakap laju ke tak eh? hahaha

adrina sidek said...

sape la nak jumpa andy tu? hakhakhak... =P

Nadzirah said...

sangat suka berada kat belog ini.. mcm bukan tak garang je tuan punye belog nh :)

Nadzirah said...

sangat suka berada kat belog ini.. mcm bukan tak garang je tuan punye belog nh :)

ceLy. said...

mcm best. tapi mcm segan. HAHA

Misshy Innz said...

@milimilo

kene book meja eh ? ;p

Misshy Innz said...

@azrinrahim


betul3 ;p

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

oryte bosh ! ;D

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

kau ingat duet aku dah masuk ke ? haha xD

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tak pun .
kau jeh salu tak dpt tgkp aku ckp pe ;p

Misshy Innz said...

@adrina sidek

itu lahh .
sape lahh kan.
haha xD

Misshy Innz said...

@Nadzirah


sy garang ah ;p

Misshy Innz said...

@ceLy.

cely , ikut jugak .
tak kira ;p

ceLy. said...

doki doki doki doki. ahhhhhh! segaan! XD

hahahhaha

buyat(bebola tomato) said...

hahaha alamak baru perasan..adeiyai....seb bek tgur kt fbook

Misshy Innz said...

@ceLy.

tape3 .
dok sebelah sy eh nt ;D

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)


be there okay .
paksaan lagi ;p

ceLy. said...

okaaay. ade numberr kan? (ke takde eh?) kite text2 la. :D

Naqib Mohamad said...

insyallah kalau ada kelapangan aku datang couple ngn acit. HAHAHA

buyat(bebola tomato) said...

hahaha 2 kali da kene pakse...
baekkk ouh...
cube dtg~~

Misshy Innz said...

@ceLy.

dah bagi ;D

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

cool ;)

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

dtg jugak ;p