Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 30, 2011

.nak jugak masuk majalah.

ami : weyh , kau dah tengok blog aku ?
aku : heh. tak hingin .
ami : blog aku pun pernah masuk majalah remaja . tahun 1990 . wahahaha !
aku : bengong .








aku baru beli remaja semalam .
aku selak selak lah ruangan blogspot .
keluaran kali ni , blog shara kan ?
kan ade gambar mejah kat shoutbox shara .
aku text lah mejah .

"mejah , glamer lah kau pasni . masuk remaja tuh . haha"
"gile. glamer mende. bukan blog aku . haha"
"tapi ade muka kau . haha"






sekarang , remaja dah buat setiap keluaran 2 blog .
beruntung lah aku , dapat full page .
hehe xD


rini bangun pukul 12 tengah hari .
fuh ~ hujan dosh sepanjang hari .
memang masyuk ah tido kann ?

bangun bangun , pergi depan , bace paper .
pasal mesir .
terputus segala perhubungan .
student kat Mansoura dah balik Malaysia .
huh .
terus teringat kat izuddin dan izwan .
harap harap korang selamat kalau korang masih kat sana .
kalau korang dah balik , alhamdulillah .


aku : dik , izuddin kat mesir dowh .
adik : sape tuh ?
aku : kembatolo lah .
adik : aah lah dowhh. (muka terkejut)






pemes kan kau sampai adik aku pun kenal kau .
hik hik hik ;p