Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 2, 2011

.happy ni.

malam tadi aku tido awal .
pukul 12 dah nyenyak tido .
*gile skema*
aku tak silent phone sebab aku memang tak expect ada orang akan call/text.
dalam pukul 5 pagi kot , aku terjaga .
otomatik , aku tengok henpon sebab nak tengok jam .
haipp nak tengok jam lahh .
bilik aku tade jam dinding .

tengok tengok ada mesej .
2 new messages .
salah satu nya dari Mr. XOXO !!!!!
warghhh ~~!!!
celik aku dowhhhh .
walaupun hanya sepatah perkataan yang di hantar but still mampu buat aku happy sampai tak nak tido dahh .
*ini tipu . aku pun baru bangun pukul 1144 pagi . HAHA !*

dia just text "awak..."
awww awww .
me loike !

bila aku tersedar pukul 10 pagi , aku text dia.
"selamat pagi .."
pastu dia REPLY yawww !
"pagi"
theee ^___^



over esaited kan aku ?
lalalalalalaaaa ~