Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 12, 2011

.lambat pergi kelas.

aku rasa geli pulak dengan sikap diri sendiri .
ape ke stupid sangat aku ni pergi buat entry kat bawah ni ?
tetibe rasa segan bagan .
HAHA !

hari ni aku macam happy gila dowh .
tak tahu kenapa .
tade kaitan dengan entry geli geli kat bawah ni eh .

tadi dah lah lambat pergi kelas .
bangun pukul 800 pagi .
kelas pukul 830 pagi .
nasib lahh baju kurung , aku dah gosok malam tadi .

dah turun bawah , teringat kunci motor tak amik dalam sling bag .
kauuu ~~
berlari aku naik tingkat 4 balik , amek kunci .
memang menguji tahap kesemputan aku betul pagi pagi ni .
grr ~

aku sampai kuliyyah lewat 4 minit .
tapi lecturer aku lagi sempoi .
lewat 15 minit .
wakaka xD
cool gile .

























rumate aku ckp , blog yang sek cite pasal daily life ni BORING DAN MEREPEK .
kau agak aku rasa apa ?










p/s : pleasee vote for me at viruspadu.com ;)













sentap dowhh T____T

14 bantah cakap cikgu:

Naqib Mohamad said...

SENTAP NOKKK? hahahha

Syazwana said...

sentap gak

xD

ceLy. said...

HAHAH. alaa, org lain. lain-lain. chill ahhh.
kalo mcm tu ramai la dok sentap ?

kembatolo™ said...

aik? ko ade citer pasal ko ke kat blog ni?
takde kann? hahahahaha

Kaizen Shinobi.com said...

wakakakaka sentap2... hahahhah

Kaizen Shinobi.com said...

wakakak... sentap....

tia said...

eleh, dye jeles ah tuh! ;)

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

dengan kau, ari2 aku sentap . grr ~
haha !

Misshy Innz said...

@Syazwana

kita serupa ~~

Misshy Innz said...

@ceLy.

tp akak terasa gile sebab yg ckp tuh rumate akak .
kalau org jauh jauh, tak kesah .
haha xD

Misshy Innz said...

@kembatolo™

heh ?
aku tade kembar yg nk cite psl kembar ;p
hehe xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

jahat3 .
haha xD

Misshy Innz said...

@tia

aha ! maybe juga ;p

ceLy. said...

ye er. wat genius je. ;)