Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, January 11, 2011

.[INTRO] 1st Gathering IIUM Bloggers.

sila baca tittle dengan baik .
intro okayy .
gambar tade , jadi , kita kasi intro dulu .
entry tidak bergambar .
tunggu gambar dari camera canggih tuh ;p
hehe xD

gathering ni memang spontan habis .
aku bagitau hari khamis malam .
memang tak cukup promo , orang tak berapa nak tahu .
sebab tuh , tak ramai yang datang walaupun aku tahu , uia memang ramaiiii bloggers .
hamzah dengan zelo pun takde .
meeting lahh , jaga court basketball lahh .
grr ~

tak pe , 12 orang pun okayy dah tu ;)
thanks sangat weyhh .

3 orang yang aku paksa join secara halus berjaya memunculkan diri .
kikikiki ;D
buyat , kak ad , rasyid .

simple gath, setakat dinner pastu introduce diri , borak borak , photoshoot .
tu jehh ;D
cool kann ?
jeles tak ?
HAHA !

siapa yang tak dapat join tadi , di harap next time join lah ye .
kitorang memang cool .
sempoi gile .
boleh masuk punye .
tak lama pasni, rasyid yang pendiam akan jadi bising macam aku .
HAHA !

Munsyi
Andy
Rasyid
Kaizen
Innz
Adrina
Buyat
Wani
Farhin
Suzai
Mili
another one . tak ingat plak ;p

nanti kita jumpa lagi kayy ;D









aku memang tak macam perempuan kann ?
hek hek hek ;D

21 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

wah.
byk betol gathering dia.
XD

Kaizen Shinobi.com said...

ko kantoi... lalalalallaa

SizZLing SuZai said...

salam..

yarrr yaa SAYA SUDAH SAMPAI CNI!!
kt xckup knal lg lah..so should b a 2nd gathering nih..hehehe
neway, nice meeting u ^^

abdul rasyid..... said...

lpas nih ko kene pakse naqib gak doe....urmm btw...naqib tuh roomate aku kat cfs dulu...hahahha kapel gua tuuuuuu....

Mar said...

gathering utk student uia gombak ke,..wah best2,len kali buat lagi boleh join jugak

Fariq said...

perghh,, baru baca intro dah jeles ni..

Admiral Hafiz said...

smangat btul bergathering yer

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ceLy. said...

haha. mcm tu plak? nk kne tggu sye trun baru ramai kottt. haha

Mra Mastura said...

hehehe.. best best...

milimilo said...

nexxt time buat picnik lak kt tmn layang2.heee

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

tengah free ni bolehh lah ;D

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

diam diam .
haha xD

Misshy Innz said...

@SizZLing SuZai

nice meeting you too sys ;)

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

tlg ingatkan aku untuk paksa beliau .
haha xD

Misshy Innz said...

@Mar

boleh3 .
jangan segan segan nak join nt ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

simpan dulu jeles tuh eh ;D

Misshy Innz said...

@Admiral Hafiz

baru tahu ?
haha xD

Misshy Innz said...

@ceLy.

kalau cmpur cely 13 org , ramai lahh tuh ;p

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

best3 ;)

Misshy Innz said...

@milimilo

like3 ;D

MuNsYi SaMa said...

ko bkan ade amek gamba gak ke?hp mahal tu :P