Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 31, 2011

.[perempuan] bila kereta tersadai di tepi jalan.

hola !
selamat malam ;)

first of all , aku geram .
sebab RON97 naik lagi .
stupid ahh !
kau ingat kitorang ni cop duit ?
grr ~

second of all , aku jeles dengan blog zami .
huii ~ tantekk weyhh .
hehe ;)

third of all , sejak Mesir bergolak (betul ke ?) aku risau .
izuddin , izwan .
hehe ;D
dorunk jeh kawan aku yang belajar kat Mesir .
harap harap dorunk dan lain lain selamat .

forth of all , ni nak cite .
berkait rapat dengan tajuk entry ;)
hehe ;D

al kisah semalam .
aku war war kat facebook , yang rini aku nak berjalan jalan dengan kancil .
weee ~ lama tak drive der ;D
kebetulan muhayat nak balik bahau .
memula kata naik bas straight sampai bahau .
tetibe text cakap ade kat seremban .
nak balik bahau .
aku suruh tunggu jap .
aku pun cepat cepat lah siap nak jumpa dia .
sebab aku ade cakap nak belanja cool blog .

ikut jalan lake garden .
jam ! polis block jalan .
tah sebab ape tah .
tak bergerak .

aku u turn , ingat nak jalan ikut seremban dua .
tapi tengah tengah highway , kancil terberenti .
dem ! dem !
nak kata tade minyak , aku yakin 200 % minyak masih ada walaupun tak full tank .
naseb baek sempat landing kat side .
kalau tak , duduk lah aku tengah tengah jalan .

aku call muhayat , suruh dia balik jeh.
tunggu aku tah bila boleh jumpa ;p

cube teka , berapa lama aku dok tunggu ayah dalam kereta ?
hampir 4 jam der !
4 JAM !
kau mampu ?
HAHA !

bosan + ngantuk = blur .
naseb lahh kejap kejap muhayat mesej .
tade lah mati kutu sangat .
penat aku camwhore sampai habis battery handphone .
HAHA !

jadi nya, tade cool blog ;(
sedeyhh .
tape , kereta dah okayy .
esok boleh cool blog .
yeayy !














perempuan .
bila kereta broke down , dok diam diam okayy .
HAHA !
rasa macam ape jeh dok tunggu dalam kereta tadi ;p

14 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

haha.
nasib ada ayah dekat2 situ.
kalau tak?
XD

Princess Nur said...

alahai siannya..kalau akak pn sure camtu gak..hihi

Kaizen Shinobi.com said...

wakakakaka

apa susah belajar ler repair kete sendiri.. ape daa... haha

PriNceghOstz said...

haha..sian ko..
4 jam tu mmg lama..

join contest nie weh..ak da tag nama ko... http://princeghostz.blogspot.com/2011/01/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

Arief Arf said...

minyak naikk!!
barang naik!

x)

buyat(bebola tomato) said...

huhu orang da kate tak payah,kan da susah. sorry ye susahkan akak

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

kalau takk , nangis. hehe xD

Misshy Innz said...

@Princess Nur

hehe ;D
same3 ;D

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

kau ingat senang ke ?
haha xD

Misshy Innz said...

@PriNceghOstz

sangat lama =.='

Misshy Innz said...

@Arief Arf

tahu tak pe .
rusuhan jom .
haha xD

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

mana nak tahu kereta tuh wat hal dik oii ;D

buyat(bebola tomato) said...

huhu naseb baik takde pape

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

tu lahh ;D