Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 17, 2011

.buat aku tersenyum.

Faish : yang penting I tak nak lost contact dengan you . I suka kawan dengan you sebab you banyak cakap. You okay dengan I , I pun okay dengan you .

Hafiz : saya suka berborak dengan awak . kalau dengan orang lain , asyik nak gaduh jeh . tapi dengan awak , cool je . best !



okayyy ~ korang buat hidup aku bahagia .
sampai mati aku ingat kata kata korang .
HAHA !
meh nak cium sikit .
tapi dalam mimpi lah ye . xD

buat baik di balas baik .
kalau orang baik dengan kita , kita pun secara semula jadi akan baik dengan orang .

kalau tak de yang sentuh hati dan perasaan (ayat nak bagus. HAHA !) aku , aku tak de hal dengan dia .
der , gua sensitif okay .
walaupun gua nampak macam lelaki , tapi gua TETAP PEREMPUAN .
















saya sayang kawan kawan lelaki saya .
erk .
hehe xD