Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 19, 2011

.new hope.

entry ini mengandungi elemen gedik, mengada, geli geli .
kalau rasa anda akan menyampah , sila skip okayy ;)
thank you ;)

pagi semalam , bangun tido , aku online jap before siap siap pergi kelas .
ada notification "Oono Yuuta likes your post"
aku macam ehhhhhh .
rupa nya dia like post aku pasal kawin muda .
dia cakap nice entry .
okayy ~ aku dah tergelak gelak .
hehe xD

malam tadi , aku call dia .
jarang sebenar nya aku call dia kalau tak penting .
selalu text jeh .
rajin pulak aku kan nak taip mesej .
HAHA !

borak borak biasa .
tetibe dia cakap "mak kirin salam"
i was like "ape ?"
dia ulang balik ayat yang sama .
aku tak boleh lahh kalau mak mak orang kirim salam kat aku .
rasa macam something jehh doshh .
rasa macam errr . tak tahu nak describe cene ;p

okayyy , mak dia tahu pasal kitorang .
ini fair and square .
ibu tahu , mak dia pun tahu .
cuma beza , ibu tak de lah call tanya tanya pasal dia .
ibu tak pernah buat macam tuh kot .
kalau ibu call semata mata nak tanya pasal dia , okayy , aku pengsan 3 saat ;p

aku kenal arif ni dah lama .
dekat 4 tahun dahh .
before ni kitorang scandal scandal je .
dia pun pernah jeh couple dengan orang lain .
aku lagi lahh .
tak yah cakap , tuka boipren macam tukar kotak tisu .
HAHA !

aku dah lama suka kat dia .
tapi tak tahu nape dengan dia , ego aku tinggi nak mam .
aku buat bodoh jeh dengan dia .
kesian dia doshh .
sorry ye sayang ;p

beberapa minggu lepas , aku beranikan diri , cakap kat dia yang aku dah lama suka kat dia .
aku malu sebenarnya .
seyes dah macam perigi cari timba .
tapi sekarang pepatah tuh tak relevan .
heyy ~ world is changing kayyy .

aku dah 2 kali jumpa parents dia .
sekali masa raya , sekali lagi baru baru ni .
kannn , aku ikut dia balik rumah dia ritu lepas tuh balik ruma aku sekali .
ingat ?
tak ingat ?
nah . hadap entry ni .

iklan jap .
nape banyak semut api kat langsir aku ni . grrr ~

so far , yang aku kenal , arif ni okay jehh .
me loike !
dia anak bongsu tapi tak berapa nak manja .
and opkos aku yang merupakan anak sulung ni lagi manja .
HAHA !

ouhh arif tua 2 tahun dari aku .
sebaya dengan kak adrina ;)























orang kata , kalau perempuan anak sulung , lelaki anak bongsu , jodoh panjang ehh ? ehh korunk ?

10 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

kalo dua2 anak tengah cane?
apsal aku tak tahu pon? hahahahaha

Fariq said...

wah,, semoga berbahgia ye,, pasni kita tak bley la nak hangout lagi tgk movie

Kaizen Shinobi.com said...

kakak aku anak sulung...

adik pompuan aku anak bongsu,

aku anak tunggal

relek jeh aku tengok parents aku tuh... haha

Alynn Notnot said...

aku anak sulung, ex aku anak bongsu.

kapel 3 taun.

last2 dia curang.

tak betul pun.

jgn percaya ckp org tua. hahahahaha

FarhanaFabulous said...

yeke?? nk cari anak bongsu la cmtu..hehe..

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tak pernah dengar ke ?
aku pun baru tahu ;p

Misshy Innz said...

@Fariq
boleh je lahh ;p

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

uh ?
tak paham =.='

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

bukan jodoh kau dengan anak bongsu tu kot ;p

Misshy Innz said...

@FarhanaFabulous

haha. sila3 ;D