Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 7, 2011

.jumaat yang tak boring.

selamat malam .
hari ni jumaat , sehari tanpa kelas bagi aku .
esok ade kelas balik .
grrr~ menyampahh .

jadi , hari ni , aku pergi berpoye poye dengan member aku .
alaa, yang aku cerita dalam entry semalam .

malam semalam , aku mengadu kat dia .
"esok tade kelas , borink ~"
"jom ikut i balik kampung nak ?"
"kalau ikut u balik , singgah seremban boleh ? i nak ambik pendrive i kat rumah"
"bolehh"
deal !


*muka di pagi hari . dalam pukul 9 lebih macam tuh*

destinasi pertama , sepang a.k.a rumah member aku .
naseb baek lahh rumah dia tak de sape .
err maksud aku , family abang kakak dia tade .
tinggal mak dengan ayah dia jehh .
jadi , tak de lahh aku segan sangat .
HAHA !



*muka mengantuk di tengah hari. member aku tuh dah pergi bantai tido*


*rumah dia . dia ada tido kat kerusi belakang tivi . ;p*

lepas zuhur , kitorang gerak nak pergi seremban plak .
rumah saya lahh ;)
thee ^___^
hati manyak happy ~~

sebelum tuh , singgah terminal one .
pekene cool blog lahh weyhh .
kat sini mana ade cool blog .
tak paham aku =.='

kat rumah , yang takde , ayah jeh .
ibu terkejut kot .
tetibe jeh aku balik .
aku dah kol tapi tade sape angkat .
pastu , mula lah aku berdrama dengan ibu .
"yelahh , akak kol sume tak nak angkat . ceni lahhh"

dah lah aku berdua je dengan member aku tuh .
naseb baek lahh ibu tak de tanya pape .
cume dia tanya , sapa kawan tuh ?
lelaki ke perempuan .
aku jawab direct , lelaki .
hehe ;)


*muka happy di rumah sendiri . tunggu member aku yang tengah solat asar*

kejap jeh kat rumah .
dalam sejam macam tuh .
nak amik diari dengan pendrive jeh kann .
makan makan pun tak sempat .
plus , kenyang lagi kot ;D



*masa paling sesuai ber cam whore . time jalan jammed . hehe ;D*

eh dah keluar plak muka member aku .
perkenal kan , member aku , arif ;)

before balik , singgah McD .
since semalam , aku sebut sebut nak makan prosperity ayam tuh .



*aku punya kiri - ayam , dia punya kanan - beef*

okayy , personally talk , prosperity ayam tak sedap .
last last , aku exchange dengan arif .
dia habiskan aku punya , aku cilok dia punya .
wakaka ;D


*dah habis ;) kentang twister tak kick lahh . best lagi yang biasa ;)*


*last but not least , US !*



heading to IIUM after that .
dia ada hal , jadi kene balik ;)










arif , thanks so much for the day .
nanti kita dating lagi ye .





esok , dating dengan orang lain pulak .
HAHAHA !
gila ini perempuan .






kawan lahhh weyh ;p

10 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

haha.
zami tak makan daging.
so ayam je la.
XD

Alynn Notnot said...

aku suka cool blog! kat seremban ada each a cup dgn cool blog en en en?

hahahhaa

Fariq said...

semoga berbahgia ye,,
dah mcm laki bini kawan tgk.. haha

First Time Makan KFC

liyanaziz said...

ohooo.. nak makan ke x ni.. prosperity tu sangat pedas!

miss zulkanine said...

hi...mind u hit me back??? www.deanazulkanine.blogspot.com

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..


tak yah makan lah zami .
tak sedap pun ;p

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

aah .
each a cup tuh tak try lagi ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

haha . member je lahh weyh ;p

Misshy Innz said...

@liyanaziz

seyes , pedas ;D

Misshy Innz said...

@miss zulkanine

sure miss ;)