Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 14, 2011

.parti buih.

cube kau tengok dekat side bar .
bahagian visitor .
huu ~

rini aku baru nak update , tapi pageviews dah sampai 500++ .
ini GILA !

semalam lagi lahh ~
1K ++ bhai ~
ini juga GILA !

KAH KAH KAH !

lepas tuh , follower .
naik mendada mendadak .
one word - STALKER .

macehh lah ye .
aku taw kau nak follow up entry entry hot lagi garang dari aku kan ?
pastu kau nak jadi reporter .
pastu sebar link aku kat FB .
HAHA !
kau tunggu je lahh ye .
HAHA ! lagi ;D

ahh lantak lahh semua tuh .
aku gak yang untung .
duit nuffnang bertambah berlipat kali ganda .
muahahah !

eh eh , aku nak cite parti buih kann ?
ngee ~

parti buih dalam shower .
HAHA !
aku nak cakap yang aku baru jeh bermain buih sabun LUX SOFT KISS (perlu ke caps lock ?) .
yakni , aku baru mandi .
kah kah kah !

tu jeh nak cakap ;p
penat lahh dowhh ~
rini asek tido jehh .





apa kau ingat tido tak penat ke ? ;p

8 bantah cakap cikgu:

Ercy Archie said...

igtkan banyak la story pasal parti buih tu. hahahhaha. ko baru mandi eh? hahaha.

btw, hot gak blog ko eh. x payah lyn r anasir2 tuh. diorg jeles tuh..

peace..^^

Fariq said...

ceit,,, sikit je pasal buih,,

Lagi Konfius Pasal Cerita Korea

zuk zuhaiza said...

ouh.tido adalah perkara paling penat penag di buat.hehe

SizZLing SuZai said...

uikk..ni pon le jd entry ek..
hahahha..good good ^______^

Misshy Innz said...

@Ercy Archie

hot celah mana tah .
haha xD

Misshy Innz said...

@Fariq

at least ada .
haha xD

Misshy Innz said...

@zuk zuhaiza

seyes ;p

Misshy Innz said...

@SizZLing SuZai

HAHAHA !
kelaka kan ;p