Meet This Blog In Facebook !

Saturday, August 28, 2010

.Ouh, Diari Budak Malas in Remaja.

entry ni more likely to kepuasan.
haha !
sebab aku tak suke blogger2 pemes neyh .
err shud i say bajet pemes ?
huh . maaf lah. blog awak borink, skema.
tah nape awak pemes.
laen lah blog zack zukhairi .
tak skema, lawak ada lah .
dia jeh blogger pemes yang saya suke .

macam mana blog malas cikai ni boleh masuk Remaja ?
ape yang best tah .
dah lah tak pemes macam *********** .
dorunk pun tade masuk magazine .

aku yang request nak masuk sana .
aku bukan nak pemes, bukan kejar traffic mencanak2,cuma aku nak orang taw blog cikai pun ada yang hargai  dan sedar akan kewujudan nya .

ko hengat blog aku tak layak masuk magazine ?
tak layak orang tahu blog aku ?
sebab kau rasa blog aku hampeh .
sebab tuh ko pun tak penah masuk blog aku.
kann ?

a BIG THANKS to Remaja yang sudi nak muatkan blog malas saya dalam magazine korunk .
terharu sangat .
full page pulak tuhh ;D
siap ade gambar aii lagi .
hehe xD




##############

petang tadi before kua , aku pesan kat mizan tlg belikan remaja 1 september.
kat sini aku rasa tade jual .
tapi malam baru dapat .
puas gak cari .
huhu ;D





baju putih tuh mizan.

rini buka puasa aku di sponsor oleh mizan .
best3 ;D

pastu pegi uptown plak .
nak beli baju, nak beli handbag, sume nak beli .
tapi tade yang berkenan lorh .
jimat plak duet mizan .
esh3.
tapi dy belikan sunglasses ;)
tq u ;D
sunglasses kat gambar atas, dy lah beli .
aku pilih jeh .


oke .
itu aje .
tata ;D

48 bantah cakap cikgu:

wanie said...

perghhh. bulan depan turn ko plak jd cover depan remaja...hehe..terrrbaikk ah ko inn! :)

aku follow blog ko sejak dr aku guna url yg prtama..ni skg url kali ketiga aku dh tukar..hehe.. :)

SweetyMui2 said...

wahhh..congrats!!

Ery Farieha said...

giler lah
full page kot~
whoaaa~

pasni jd cover girl lak
ari tu da prektis amek gmbr as covergirl
hahahahaa

fikah mus said...

cool weh!!

mohd syafiq said...

pergghh..tahiah2..ahaha..
*kutuk belog niqi pulak ..adoii

miss nana said...

wOw. hebat dowh. siap full page lg. nie mesti tersenyum hingga ke gusi nie ble baca. ^___^

liyana aziz said...

untung la innz!!! cayalah.... malas2 pun ada org baca okay?? =)

kaizen shinobi said...

perghhh~ femes ahkak nih~ ngehahaha kne lak esok gath blogger kan? har har har

sherah said...

perghhh bestt gilaaa...cane ko leyy masok ni innz???

Hizami Rahim said...

tahniah ye innz.
pencapaian hebat tuh.
:)

cengkerangcipot said...

yeahh..
menepek kpd blog2 yg BAJET pemes..
hahahaha..
i loike!! :)

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

tahniah eh inn... :)

I n n z said...

@wanie

wakaka.
mmg tak lah weyhh .

I n n z said...

@SweetyMui2

macehh ;)

I n n z said...

@Ery Farieha

tak nak lahh.
cukup lah pengalaman manis ni ;)

I n n z said...

@fikah mus

hehe ;)

I n n z said...

@mohd syafiq

haha.
macehh3 xD

I n n z said...

@miss nana

haha.
sangat oke ;p

I n n z said...

@liyana aziz

hehe .
macehh yana ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

oi3. diam2 dah . haha xD

I n n z said...

@sherah

aku apply .

I n n z said...

@Hizami Rahim

alhamdulillah .
pdhl offer diri ;)

I n n z said...

@cengkerangcipot

haha ;p
me loike it too ;D

I n n z said...

@Cylia Chel a.k.a Lia Edwin

thx cylia ;)

Fifi Rahmat said...

wowww. congrats!!! it's been ages since i beli buku remaja. dah 6 thn kot x belek x beli.

Aliesya♥Amani said...

pasni ramai la balak hensem ngorat ko!!!hahaha

I n n z said...

@Fifi Rahmat

kali ni kene beli ah. hehe xD

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

apahal.
mmg tak ah .
haha xP

dD Fabulous | sitekateki said...

perghhh...makin pemessss la u...

humaira said...

yey!
tahniah innz!!
jelous i tau
hak3

nuyuEna said...

heee~..my syg-erat-erat jugak kecoh2 sal blog cik innz masuk mag..
die sonok giler kot sbb innz komen entry sal die..hahahaha..

Nisa A. said...

wahhh tahniah masuk majalah remaja :)
bila lah agaknye blog nisa berpeluang sebegitu kan :)

I n n z said...

@dD Fabulous | sitekateki

dd pun penah masuk magazine gak pe ;p

I n n z said...

@humaira

tade pe yg nk di jeles kan la ;)

I n n z said...

@nuyuEna

yke ?
hehe xD
kim slm kat dy nt eh ;)

I n n z said...

@Nisa A.

sume org berpeluang .
nanti sampai masa nisa plak ;)

Fina Fento said...

yang, link yang kamu letak kat APPRECIATION tu address salah. kamu letak http[:]//innzninety.blogspot.com/2010/08/ouh-diari-budak-malas-in-remaja.html

kamu tertinggal perkara dalam braket tu :D

I n n z said...

@Fina Fento

corrected ! thx ;D

momochan said...

baru 1 st time jejak kaki kat blog ni..heee :)

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

thumbs up!!

MANZARINA said...

Selamat berghatering taw....

Firdaus Kasim said...

peh! share lha sikit mcmana boleh masuk majalah? akak awk author remaja ke? hukhuk! awk, jom kita bekerjasama nk? saya ingat nk letak banner blog awk kt sidebar blog saya yang visitornya 100-300 orang sehari. nnti awk pun letak banner saya kt blog nie. nk x? cuba check blog saya nie : kisahcintasayang.blogspot.com

Haz said...

wah..best ye..

akmar dean said...

congratz innz :)

ferra said...

wahhhh seyez best gilaks..

Lilynn Sazlin said...

congrats dear

janji kekasih said...

@wanie


eh... i ader majalh ni...tu yg cari lam ni lepas bcee,,,hihihi

janji kekasih said...

hey... walaupun dah lmeee...
smlm saje i belek2 majaln\h remaja lama i... i gk page u in majalah reaja... baruhari ni ader mase nak jengukkk hihi...