Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 18, 2010

.ade yang nak join lagi ke?.

bla bla bla bla  ..

oke.
semalam aku cakap event buka puasa bersama blogger tuh aku dah cancel off .
ye. memang aku dah cancel tapi aku open just my friends .
kelmarin aku marah-marah .
out of sudeen, ramai plak nak join .
kau taw tak apa aku rasa ?
"aku dah marah baru nak sebok2 join"
annoying kan aku .
at least , aku jujur bila bersuara.
lalalaa ~

today , aku nak open balik kat orang lain .
sebab err .
aku kejam kan .
HAHA !
well, orang merajuk memang macam tu .

TARIKH : 28 OGOS 2010
MASA : 630PM
TEMPAT : MARINA SEAFOOD RESTAURANT (aku rase ini nama dy), BELAKANG UIA GOMBAK.
BAYARAN : SHARING IS CARING. (share2 la yep )
TRANSPORT : SENDIRI

aku dapat taw ade gath laen yg dah book tarikh ni .
tapi aku dah plan bende neyh before pose lagi.
so, aku tak salah .(erk?)
boleh rujuk entry ni kalo tak puas hati .

seperti yang aku kata dalam facebook .
mende neyh sempoi oke .
tade sebarang majlis rasmi or what .
saje suke-suke .

kalo nak join, boleh confirm kan dengan aku .
inbox aku kat fb kalo nak contact no .
easy kan ?


















p/s : aku sedang melalui proses penstabilan diri . maaf. (ni paling lama aku kecik ati. selama ni aku tak amek port pun. asal ek ?)

10 bantah cakap cikgu:

cengkerangcipot said...

akan difikir2kan dulu..
tgk2 bajet2..
hahaha..
jgn lupe khamis ni yeah..
hihihi

cik helena said...

alorr bertindih!ahad boleh tak??sis buka kat seremban hari tu.. :(

Ery Farieha said...

bukan lah
pasal last minit aku jemput kawan2 aku tu and discuss dengan diorg
sebelum ni aku invite gitu je
sbb tu x ramai yang rsvp

so kira open balek la nih?
maceh
biarlah lagi ramai :)

ferra said...

nk pi tp cm jaoh jaa.. hehe tak jadik ler

kaizen shinobi said...

ngeh3....

aq nak bawak satu lori boleh? har har har

I n n z said...

@cengkerangcipot


baek ;)

I n n z said...

@cik helena

dah fixed dah nie .
kenot lah sis ;(

I n n z said...

@Ery Farieha

sile sebarin yep ;)
haha.xD

I n n z said...

@ferra

x pe lahh ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

boleh .
sbb byr sendrik .
wakaka.