Meet This Blog In Facebook !

Friday, August 6, 2010

.mulut kau lagi busokkkk dari jamban.

terlebih dahulu , aku mintak maaf .
entry ini aku tulis mengikut amarah .
aku dah lama perati blogger neyh .
dia tak pernah belajar dari kesilapan .
ape yg komen sangat teruk okeh .

nak kondem aku , sila kan .
nak report aku ?
silakan .
aku tak takut .
kat tepi tuh ade fb aku .
ko nak email aku pun ade .

aku bukak fb .
aku nampak N tengah memberi link blog dy pada kawan-kawan , status, group2 blogger .
ask for an opinion .
aku bukak link tuh .
dy cerita pasal ketidakpuasan hati dy kat sorang blogger lain , F.
sebab dy terasa barangkali dengan entry yang F post .
aku pun pegi blog F.
aku nak tengok apa yg F tulis sampai N terasa habis .

aku bace sampai habis entry F .
pada pemahaman aku , F merujuk pada mereka yang tak bertanggungjawab .
means yang kapel pastu buat zina .
kalau dah gatal sangat , ye. elok kawen dari berzina .
takde lah bayi2 yang tak berdosa di bakar , di bunuh dengan kejam.
lagipun yang berzina neyh selalunya bukan dari golongan student yang terpelajar .
yang terpelajar neyh , kau nak kapel suke ati lah .
tade sape larang .
aku rasa itu maksud yang cube disampaikan oleh F .
tapi N dah salah faham .
F dah mintak maaf .

N ramai penyokong .
once dy tulis entry , orang ramai komen .
aku pun ade komen .
aku cakap aku sokong .
aku sokong ape ?
aku sokong , yang dia nak belajar dulu , stabilkan kewangan baru kawen .
aku bukan sokong dia hentam F .

pastu aku bukak balik blog N.
aku nak tengok respon orang lain .
sebab N buat moderation untuk komen .

LOL entah² dia menikah sebab dah err.. dah bunting? T__________T


aku jumpe neyh .
longkang kan mulut dia .
blogger ni , A , dah banyak kali buat keje teruk macam ni .
bagi aku sangat teruk.
mulut dy sangat tak bertapis .
dulu kes dengan Hellioz.
pastu dy kutuk pasal ade sorang blogger neyh URL panjang sangat.
ini yang aku nampak .
yang aku tak nampak ?
aku rasa dy memang suke kondem-kondem orang .

dy bagi perception buruk dekat F .
what the fuck la pompuan ?
ko hengat kau bagus sangat ke ?
suke2 kau jeh nak kata budak tuh nikah sbb dah bunting .
FUCKKK !
kau kenal ke budak tuh ?
ko kakak dia ke ?

cube kalau kau kawen muda, pastu orang cakap kau kawen sbb kau mengandung luar nikah .
ape kau rasa ?
put urself into her shoes before you speak !

nama nya dah besar, umur dah banyak, tapi bila bercakap, mulut kau lagi busuk dari longkang !

AKU BENCI SANGAT KALAU ORANG YANG SUKE BAGI TANGGAPAN NEGATIF KAT ORANG LAIN TANPA DIA KENAL ORANG TUH .
KAU INGAT TINDAKAN KAU TUH BETUL ?
KAU INGAT KAU DAH BESAR , ORANG RESPECT KAU ?
BLAH LAHHH !~

24 bantah cakap cikgu:

♥ifa tasya♥ said...

sis . tak pe sis.
ifa harap sangat ape yang diorang doakan tu takkan kena pada hubungan ifa n baby . (T_T)

AyuE SurihanyOt said...

woho...ye ni betol2 marah ni..


aku cam kenal je blogger tuh...(-_-")

femes kot beliau dengan entry beliau..tapi aku pi pon sebab hellioz..


terer betol hellioz naikkan blog org...

aikkk asal aku puji hellioz plak ni...cis betol..

chentaMAYA said...

kite kondem blog dy plak! hahaha~

adrina sidek said...

AKU BENCI SANGAT KALAU ORANG YANG SUKE BAGI TANGGAPAN NEGATIF KAT ORANG LAIN TANPA DIA KENAL ORANG TUH .
KAU INGAT TINDAKAN KAU TUH BETUL ?
KAU INGAT KAU DAH BESAR , ORANG RESPECT KAU ?
BLAH LAHHH !~


akak suka quote nih!!! wargh!!! tension!!!

puan farah said...

uish..sape lak gtu yea dik..pasal url pnjang pun dia kondem..aiseyy..ape yg dia tak puas ht sbnrnya ek..

intanurulfateha said...

heeee entry berbalas
btw, sorry klu i salah
its only my opinionn

nanak gado3 lah =)

I n n z said...

@♥ifa tasya♥


sabar k .
Tuhan akan balas balik .
percaya lah ;)

I n n z said...

@AyuE SurihanyOt

pengaruh hellioz kuat .
wakakak.

I n n z said...

@chentaMAYA

dari dulu lagi patut kondem blog dy .
grr x(

I n n z said...

@adrina sidek

saya juge suke ;)

I n n z said...

@puan farah

ade lah org tuh .
suke sgt kondem org .trk kan ?

I n n z said...

@puan farah

ade lah org tuh .
suke sgt kondem org .trk kan ?

I n n z said...

@intanurulfateha

its not ur fault sis ;)

I n n z said...

@intanurulfateha

its not ur fault sis ;)

kembatolo™ said...

tanak campor..~ haha

liyana aziz said...

innz, yana pening! dua2 blog yana dah jenguk.. hohoho.. dua2 ada pro n kontra tapi both dah setel kan.. learn from lesson, give and take.. tapi si mulut yg tak de insurans tu mmg x de insurans.. hehehehehehhe... =)

oranglidi said...

walaupun ak x ambik port bab2 ni, tapi aku memang rasa nak terajang mulut longkang..

Syed Fauzi said...

Marah betul ni habis semua perkataan keluar ;)

I n n z said...

@kembatolo™

ko budak2.
tak yah campor.
g men jauh3.
haha.

I n n z said...

@liyana aziz

mulut dy sgt jahat la yana.
kalo jumpe mmg dpt free kick trs.
haha.

I n n z said...

@oranglidi

nak join sekali ~~

I n n z said...

@Syed Fauzi

huii
sangat sebab dy fitnah org.

DuniakuAbstrak said...

huish..ko ni garang jugak.. haha

I n n z said...

@DuniakuAbstrak

baru taw ke ? xP