Meet This Blog In Facebook !

Monday, August 9, 2010

.melagho jeh keje.

taw tak lagho tuh ape ?
aku belaja kat uia la word neyh .
kalo tak taw, g tanya izuddin .
;p

lagho tuh wat keje tak berfaedah .
macam men tenet,pegi poye3.
tu lahh ~

aku lagho dengan tenet jeh .
eh ! aku kan budak baek .
*muntah3*

cube tengok neyh.


tetibe wifi yang selalu jadi bahan kutukan aku jadi laju .
selama neyh payah nk connect la, lembab macam siput menunggang kura-kura .
tapi 2 3 hari neyh dia jadi laju .
dari 1 Mbps --> 18 Mbps .
pelik kan ?
adakah uia dah upgrade wifi nye ?
teeettt ~~

disebabkan kelajuan yang 18 kali ganda neyh .
aku boleh dolod macam-macam movie yang best !
aku dah dolod cite ;


  • How To Make Love To A Woman - aku browse comedy , dia kua movie neyh . aku tak taw la plak cite neyh agak lucah . wakakaka. tapi tak pe. aku kan dah 20 tahun. muahahaah ! (ade la yang nk g dolod gak tuh)
  • Despicable Me - aku nak dolod lagi sebab tade suare plak. ngeng betul . grr x(
  • The Back-Up Plan - lom nonton lagi . sebab tade mase free lagi skunk ;D
  • Vampires Suck - err, cite neyh aku dah tengok separuh. memang seyes kelaka. cite neyh release 18hb kot. tapi aku dah tengok dulu . HAHA ! ta yah tunggu nuff bagi ticket . lagipun aku dah tawar hati dengan nuff . =.='




insya allah, lusa dah puasa .
jangan buat-buat lupa plak yep ;)
maybe khamis aku balik seremban .
yippi ~ ;)

13 bantah cakap cikgu:

adrina sidek said...

kames dah balek dah?? cepatnye...akak ari jumaat ptg ada kelas ganti lagi...haish~

kaizen shinobi said...

ches~ ini tidak adil!!! weh2 share aq movie bleh? aq bosan der!!!!

kembatolo™ said...

apsal aku? haih?!

Arief Arf said...

best tak cite how to make love to a woman tu?
cam best je
wahahahahahah

lame dah tak datang menjenguk khabar.
hahaha

selamat berpuasa!
X)

Sir Marcello said...

mak ai..18mbps? dah tahap Unifi tue...

Dairy Liyana said...

Sye pn tgh lagho ni.. hehhehe

I n n z said...

@adrina sidek

thee ^___^
sy balik dulu yep ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

adil ape .
sape suh ko tanak pakai wifi.
wakaka.

aku mane ade byk movie .
;D

I n n z said...

@kembatolo™

ko kan terer arab ;D

I n n z said...

@kembatolo™

ko kan terer arab ;D

I n n z said...

@Arief Arf

i can say it best .
haha.
gatai eh ;p

I n n z said...

@Sir Marcello

max dy 54 .
pagi2 buta tadi 32 .
cool kan ?

I n n z said...

@Dairy Liyana

thee ;D