Meet This Blog In Facebook !

Friday, August 6, 2010

.blogger , blogger, blogger.

malam tadi tido pukul 1 pagi .
tapi bangun pukul 2 petang .
dahsyat kan aku .
HAHA !

aku dah bangun kul 7 .
pastu tido balik .
bangun kul 9 .
on bluevy , on fb , on blog .
pastu tido balik .
pukul 12 terjaga .
pastu tido balik .
pukul 2 bangun , dah segar bugar .
HEAVEN DER .
perghh ~

semalam aku jumpe budak ni .
haa tekan la, anda akan didirect ke blog budak tuh .
haha. sesuki jeh aku pangil dy budak ;p
jadi, makna nya bertambah la lagi sorang blogger dalam senarai pernah jumpe kat di side bar tuh ;)

der , da lama aku tak overnight dengan kawan-kawan aku .
sume busy jeh ;(
eh jap. aku ade kawan ke ?

semalam lepas kelas, darina drop aku kat depan library .
pastu aku g jalan-jalan kat depan masjid .
tujuan aku mmg nak jumpe encik cipot neyh .
sebab dy bukak booth kat depan ITD.

malam tadi , teman darina pegi beli kek dgn bunga untuk birthday mama dia .
HAPPY BIRTHDAY AUNTY ;)

besh oke pegi jalan-jalan .
memule g JJ,pastu g Wangsa Walk , pastu g Giant , pastu g Wangsa Walk balik.
pastu balik la.

oke la.
aku dah blur .
tata.







happy bile ade orang suke entry aku .
walaupun tah pape ;D







eh budak sombong .
hehe xP

6 bantah cakap cikgu:

CERITA LEBAT said...

gua respek lu der,itu macam punya tidur bila nak makan nasik..haha..

I n n z said...

makan bile2 boleh .
tyme berjln pun boleh makan .
tido itu penting.
HAHAH !

a d r e y n i e e l i s y a said...

mmg heaven oo kalo bgn tido balik..
smpai la ptg.. tu mmg tahap segar bugar dah tu..

hihi.. neway, happy bday wat darina's mom

I n n z said...

@a d r e y n i e e l i s y a

haha. sangat segar bugar xP

kembatolo™ said...

apehal panggil2 nie? haih!~

I n n z said...

@kembatolo™

saje . rindu .
panggg !