Meet This Blog In Facebook !

Monday, August 2, 2010

.tinggg ! bunyi idea.

sekarang ni aku rasa tersangat la pening.
quiz tadi oke la .
tembak-tembak tanpa arah tujuan .
wakaka.

rini last day aku ganti pose .
pasti neyh boleh melantak lunch balik.
lalalaaaa ~

ouh ye aku dah beli tisu sekotak .
rege RM 1.50 .
mahal,mahal,mahal.

tadi aku dah type mende alaen .
pastu aku tekan publish, dy lame jeh loading .
pastu aku tekan save now.
aku ingat dah masuk draft .
pastu aku DC wifi , pastu aku connect balik ,pastu aku tengok kat draft , dah hilang .
aku dah tade mood nak taip lagi .
nyampah.
huh.























eh budak sombong.
dah lame x msk blog aku kan ?
pukul nak ?

6 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

pukul r kalo brani..
hahaha..

QieFLy si Dolce said...

hehehe...sama r klu aku dah simpan or taip panjang kat draft lepas tu ilang mmg takde mood langsung :p


Entry terkini : My new short hair style...

hakimfaridzul said...

aku ke budak sombong tuh???

bahahahahahha, selalu masuk but jarang komen, sempat bace je..sebab kadang2 online gne fone...

laptop macam nak meletop la...hahahahaha..kena format sebab dah jadi kandang virus...

miahahahahaha

I n n z said...

@QieFLy si Dolce

tu ar .
hilang semangat T_T

I n n z said...

@kembatolo™

setakat kau tuh .
gua tak goyang la der .
hahahaha.

I n n z said...

@hakimfaridzul


tade lah .
first commenter tuh.
haha.