Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 31, 2010

.eh malu malu plak dia.

masuk gath yang kat shah alam ritu .
dah 2 kali aku join gath secara besar-besaran yang melibatkan lebih dari 10 bloggers .

first masa kat gatsby .
second , kat shah alam nie lah .

wajiblah aku menerjah kesemua blog yang buat update pasal gath yang aku join .
bla bla bla .
pastu mesti ade yang komen .
"nape awak tak tegur kite tadi?"
"aku kan pemalu.."
"ko dah nampak aku, asal tak tego ?"
"aku takut salah orang"

adakah anda mengharap, orang yang akan tegur kau?
haha !
aku tak harap sangat sbb orang tak kenal aku.
susah nak cam .
dalam gambar lain, kat lua laen .
aku taw tuhh .
even gambar tuh tak beredit pun, still nampak laen .
nape tahh .

tapi ritu, si suffer dengan nizam tak berkenalan pun dengan aku .
tetibe nyelit kat kitorg.
thee ^___^
pastu borak3 .
kan best mcm tuh .
aku pun tak suke nak perkenalkan diri kat org .
sbb leceh .

seb bek lah ak tak pegi ice breaking tuh .
kalo tak, mmg aku lari bile turn aku nk perkenalkan diri .



serabut plak minggu nie .
macam-macam keje .
nak cuti ~~~!!!
nak katil besar .
nak kancil merah saya . erk .
^____^

9 bantah cakap cikgu:

liyana aziz said...

innz, mungkin sebab terlalu fotogenik, tu bila kat luar lain, kat dalam gambar lain.. =)

hye innz, saya yana! =p

miss nana said...

samala. x suka bila ice breaking. tp nak tego org lain pun mcm segan je sbb xknal =_="

fikah mus said...

namaku fikah.
lenkali bila aku pergi, aku akan pastikan aku akan berkepit dgn ko, boleh??
heheheh

I n n z said...

@liyana aziz

mane ade fotogenik .
fotogedik ada lahh .
haha xD

hye yana ;)

I n n z said...

@miss nana

kalo knl, tego tak eh ? ;p

I n n z said...

@fikah mus

bolehhh.
tade hal ;D

GRuNGe said...

Kalau ko pemalu, aku lagi la pemalu Innz. :p

I n n z said...

@GRuNGe

kah kah kah
geli jeh aku dgr grunge oii .

Ery Farieha said...

awak

saye tego awak kan?

ngahahaha!

aku tulis ayat atas camtu bila bloggers yg dah kenal tp x tego
cisss
sedeh