Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 31, 2010

.ade yang lagi malas dari aku.

kenal tak encik kembar ensem yang gagah perkasa ?
muntah jap .
haha ;D

si kembatolo tuh lahhh .
last update entry dia 21 August 2010.
dah 10 hari dy tak update entry baru .
nak taw tak kenapa ?
meh aku gtaw ;D
ko tak marah kan izuddin ?
hehe xD

ritu dia demam .
sampai tak larat nak balas mesej aku .
pastu aku tade lah kaco dy kann .
2 3 hari lepas, aku call dia .
sebab macam dah seminggu lebih dia diam jeh ,
aku ingat demam lagi .
demam pe lelama kan .
risau gak aku .

masa aku call tuh , dia dah sehat .
and tengah melepak kat kedai .
heh .
pastu dia cakap dy kene admit wad sebab demam denggi .
wuihh ~
seram betul .
tu lah nak sangat kawan dengan nyamuk .
kan dah kene .
hikhik ;D

pastu dah sehat, asal tak update blog en ?
upenye, cable telefon kat rumah dia kene curi .
jadi, line streamyx pun nan ado .
dia pun MALAS nak pegi CC .
dia cakap ;

"aku boleh jeh pegi, tapi kalo dah MALAS, memang tak jadi gak"

heh.
kau nak beat kemalasan aku ke hape ni  haa ?

gitu lah kesah nye nape blog kembatolo tuh tak berupdate .


tak sabar nak balik rumahh lah.
thee ^___^

sekian melaporkan ;
innz yang semakin tembam ;D

12 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

tak habis2 x sabar balek rumah
ceytt!

I n n z said...

@Ery Farieha

eh, aku memang esaited nak balik umah tetiap minggu okehh .
hahah. padahal ~~

faRa said...

T.E.M.B.A.M
SANTEK XPE.. ;)

jnji hapy maa~~

Hizami Rahim said...

haha.
nasib zami rajin.
adeh.
:P

liyana aziz said...

innz, penyakit M tu mmg susah la nak buang, setiap org ada, cuma tahap keM dia lain2.. =p

cengkerangcipot said...

hakhakhak..
ape daa..

eh selamat hari merdeka yeah!!
mai la http://cengkerangcipot.blogspot.com/2010/08/ucapan-selamat-menyambut-hari.html

fikah mus said...

aduih.
sempat jugak menyelit cite dia ngan abang zack die tu.

I n n z said...

@faRa

mane ade santekkk ;p

I n n z said...

@Hizami Rahim

jangan malas2 ye ;)

I n n z said...

@liyana aziz

betul3 ;D

I n n z said...

@cengkerangcipot

happy merdeka day too ;D

I n n z said...

@fikah mus

eh mane ade dgn.
hehe xD