Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 4, 2010

.gua dah nyanyuk barangkali. PART 2.

hoyeh ! hoyeh !
test 1 marketing had done !
tahniah kerna berjaya menembak dengan cemerlang .
HAHAHA !
bukan maksudnya aku jawab semua betul laa.

petang nak submit essay leadership plak .
tak print out lagi .
sungguh bermakna hari-hari yang dilalui sebagai seorang pelajar .
lalalalaaa ~

petang neyh lepas kelas nak lepak library ke tak eh ?
eh lupe .
malam neyh nak ke pasar malam .
kang lambat balik plak .
aku kalo masuk library yang luas nan indah tuh memang susah nak kua .
wakakkaa.



kau hengat aku belajar ke pak cik mak cik oi ?
budak neyh muke internet jeh ,
aku dok study internet la kat sana .
kan kat sane lebih afdhal wi fi nya.
wakakakak .

lunch tadi balik bilik .
punye la kondifen naek tangga ke bilik .
bile sampai depan pintu .
tengok ade selipar-selipar yang tak pernah tengok before .
"eh dah ade budak baru masuk bilik ke ?"
pandang sekeliling .
"laen beno view nye "
tengok nombor bilik .
3-1
waaaaaaaaaaaaaaaa gua salah bilik der .
nak kua kunci bilik dah .
seb bek la tade orang kat block tuh .
malu sial . =.='
cepat-cepat blah .

cene boleh salah tingkat neyh ?
dah dekat sebulan kot dok sini .
first tyme neyh der .
grr . malu-malu.malu.malu.malu.





6 bantah cakap cikgu:

Aliesya♥Amani said...

hoh!! berangan la tue sambil naik tangga....patut la nyanyuk!!hahaha

AISHA SAAD said...

bencikk esay leadership tuhh!
terpaksa gila aku buat. HOH!

nanyukk??
proses penuaan barangkali!

Cylia Chel said...

kuang3... :)
kalau ade yg nmpak..lagi lah malu kot.. :)

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

ceh3.
mane ade la.

I n n z said...

@AISHA SAAD
taw x pe der .

I n n z said...

@Cylia Chel

tu lah .
seb bek la tade ;D