Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 4, 2010

.gua dah nyanyuk barangkali. PART 2.

hoyeh ! hoyeh !
test 1 marketing had done !
tahniah kerna berjaya menembak dengan cemerlang .
HAHAHA !
bukan maksudnya aku jawab semua betul laa.

petang nak submit essay leadership plak .
tak print out lagi .
sungguh bermakna hari-hari yang dilalui sebagai seorang pelajar .
lalalalaaa ~

petang neyh lepas kelas nak lepak library ke tak eh ?
eh lupe .
malam neyh nak ke pasar malam .
kang lambat balik plak .
aku kalo masuk library yang luas nan indah tuh memang susah nak kua .
wakakkaa.



kau hengat aku belajar ke pak cik mak cik oi ?
budak neyh muke internet jeh ,
aku dok study internet la kat sana .
kan kat sane lebih afdhal wi fi nya.
wakakakak .

lunch tadi balik bilik .
punye la kondifen naek tangga ke bilik .
bile sampai depan pintu .
tengok ade selipar-selipar yang tak pernah tengok before .
"eh dah ade budak baru masuk bilik ke ?"
pandang sekeliling .
"laen beno view nye "
tengok nombor bilik .
3-1
waaaaaaaaaaaaaaaa gua salah bilik der .
nak kua kunci bilik dah .
seb bek la tade orang kat block tuh .
malu sial . =.='
cepat-cepat blah .

cene boleh salah tingkat neyh ?
dah dekat sebulan kot dok sini .
first tyme neyh der .
grr . malu-malu.malu.malu.malu.





6 bantah cakap cikgu:

Aliesya♥Amani said...

hoh!! berangan la tue sambil naik tangga....patut la nyanyuk!!hahaha

AISHA SAAD said...

bencikk esay leadership tuhh!
terpaksa gila aku buat. HOH!

nanyukk??
proses penuaan barangkali!

Anonymous said...

kuang3... :)
kalau ade yg nmpak..lagi lah malu kot.. :)

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

ceh3.
mane ade la.

I n n z said...

@AISHA SAAD
taw x pe der .

I n n z said...

@Cylia Chel

tu lah .
seb bek la tade ;D