Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 29, 2010

.conclusion of the gath.

ada yang puas hati dan tak puas hati .
jadi, mana nak cite dulu ?

oke. yang tak puas hati .
baca leklok oke .

pada aku, personally , event was not managed well .
sorry to said.
ini jujur oke.
nak cakap tadi, tapi nak chow awal.
err untuk kitorg yang tak bape nak dikenali ni lah .

ramai kan bawak camera tadi .
entah kenapa ada yang pilih-pilih orang nak bergambar with .
pe salah nye sume sekali .
kata family .

yang laen , yang tade sape nak bergambar, rasa diri begitu dipinggirkan .
padahal kite sume sama kot .
bukan lah aku ni gila camera.
aku pun tak suke sangat orang amek gambar aku .

untuk yang tak pernah datang shah alam .
mmg agak susah nak recognize tempat .
aku pun 8 kali gak pusing kat tempat same.
aku taw tempat nak buke tuh pun sebab aku dah terlalu dekat dataran yang belakang bangunan UMNO.
so, aku taw lah itu tempat nak buka pose.
sbb nmpk bloggers kat situ.
yang lain ?
ade kot yang tunggu dekat dataran shah alam yang kat depan tuh.

dengar-dengar ada AJK .
why not one of them g dataran kat depan tuh.
tell bloggers mane tempat nak buke sepatutnya .
seb bek tak kene kat aku .
kalo tak, huh . pikir lah sendrik .

after buka tuh, why not pegi solat maghrib bersama .
tak yah pecah-pecah .
baru lah well organized .
pastu bile berkumpul balik sesama. kan senang .

pastu yang paling aku bengang sekali shah alam .
pe kes shah alam tade signboard ????????????
signboard amaran bumper pun tade .
gile .

walaupun aku tak main boling .
sbb aku mmg hampeh .
sek ke longkang jeh .
jadi dari memalukan diri sendrik, bek aku melepak jeh .
oke lahhh ;D
walaupun tak bape nak ramai blogger yang nak kenal dengan aku .
HAHA !
well ~ sape la innz.




paling syok, aku kene bahan kaw punye.
sume gara-gara blog masuk majalah remaja.
haha ! hampeh sungguh korunk .
aku bukak blog nak update kot .
online gune henpong pun kene .
HAHA !
korunk mmg terbaek ah !
korunk itu , mamat ni , mamat ni, mamat ni,mamat ni.

yang penting aku dah pegi i-city .
dah lame nak pegi .
dah r kene masuk byr RM10 .
macam haram .
pastu 100plus tin RM2.50 .
memang gile .
panas plak tuh .
i-city tak best !
HAHAH !

 si gemok selekeh. itu perkara biasa ;D



tujuan join sbb nak jumpe kaizen, syahid dgn ery jeh
.pastu jumpe atok .
hehe . atok comel .;D

maaf lah ye .
saya cume manusia biasa.
saya punya perasaan .
ape yg dilihat dan di alami, sy coretkan disini .
tata xD

26 bantah cakap cikgu:

dr. karim said...

pergh... dtg shah alam x bgtau...
kalo x bole jumpe... ari ni saje da 2 kali gi plaza alam sentral... huhu...

anak abdullah said...

entahnye..tadi aku pun pegi alam sentral 2 kali..sekali masuk..sekali lalu..kahkahkah

booo i-city!

ery farieha said...

hurmm
agak lah
mase gath 1st camni gak
not well managed

sampai aku sendiri serabut
huuhu

btw, thanx innz and sorry jugak
coz mcm x spend time dgn korg je
sorry3
huhuhu

PutraRocker said...

damn..awt aku gi..hahaha

kaizen shinobi said...

alaaa... relek r ery~ ngeh3.... weh ery ko makin gemuk der... hahaha banyak makan!!! ngehahahhaha

innz: ngeh3... relek2 sudah... wahahaha manakan sama gajah ngan semut... ngeh3.. tapi terjumpa mamat sempoi gak... nizam, suffer edge.. memang sempoi~ waakakaka

atokk said...

aku sebenarnya kesian tgk joe yang bekerja sorang2 untuk gath nie...dia takde well organised ajk dan dia sorang je yang menjadi ketua...dia buat gath nie pun sbb ramai minta nak jumpa bukak puasa jadi dia cari orang untuk jadi ajk...tapi takde pun yang menghulurkan tangan,,

masa last td dia ckp dah nie last dia organised bnda2 nie...dia dah angkat kain putih...kesian kat dia...lepas nie kitak plak organized...buat betul2 baru gempak..hehehe...

Hizami Rahim said...

erk.
kalau zami dtg,
mesti lagi terpinggir.
sebab zami x byk cakap.
kesian tak?
hehe.
:)

t e m b u m e said...

i-city dah kene byr rm10??
omg!!
dulu i penah pegi, free.
then, rm1 je 1 kete.
apehal dah naik gila?
ciss~
memang kene boikot!
booo~

APi said...

saya datang lambat..
erm x tahu menahu sangat..
tapi saya setuju dengan ketidakpuasan hati itu..

Nour Eyza said...

awak yang ada follower beratus2 tu pun rasa di ketepikan..
saya yg tak berapa kerat ni lagi la kalau pergi mesti duk diam2 je..

pdhl nk sgt2 pegi..
huuuu..
dekat je..
naik bas g a PAS dh smpi..
g I-city jln kaki je sbb saya budak uitm..
hikhikhik

I n n z said...

@dr. karim


saya totally lupe kamu di shah alam .
maaf kamu ;(

I n n z said...

@anak abdullah

kau tuh bukan kat alam sentral jeh .
kat bzr, kat dtrn, kat icity sume ko ade.
haha xP

I n n z said...

@ery farieha

haha. tade hal lahh ;)

I n n z said...

@PutraRocker

aku dah ajak,
ko yg tamo p . hehe

I n n z said...

@kaizen shinobi

suppose perkara diskriminasi tak berlaku oke . esh3 . tak pro r gini . haha xP

I n n z said...

@atokk

agak lah .
joe kata ajak tak dtg lagi .
mase buka baru nmpk muke.
pe cer ?
ikut suke jeh nk dtg .
ingt sape ?
kesian kot joe.
grr xP

I n n z said...

@Hizami Rahim

tak de mkne nye.
sume mesti serbu zami punye lahh .
zami, org kenal kot ;p

I n n z said...

@t e m b u m e

aah mahal gile.
haram betul .
haha

I n n z said...

@APi

datang lmbt ?
mase bile ?

I n n z said...

@Nour Eyza

follower beratus tak bermakna kite dikenali ;)

Nizam Limited said...

saya..saya nak kenal ngn innz..siap add facebbok dia lagi..rugi la sape taknak kenal ngn blogger masuk majalah. ahaks..

"mamat ni" je dia tag..haha, jadi la..
kat sane kaizen, andy mmg sempoi..ijai pon..ok la sume.tp kalo ade sesi suai kenal pon lagi cantek kan..=)

I n n z said...

@Nizam Limited

masuk majalah tak bermakna org kenal .
awak pun sempoi ape ;p

Syed Fauzi said...

sorry xdapat pergi hari tu

I n n z said...

@Syed Fauzi

hehe ;D
takpe ;)

crayon said...

wahahaha.. syok no~~~~

MR. MIND said...

MM pun tak tegur ramai org sbb first ikut gathering gengblogger walaupn ramai yg cam knal...but MM low profile, hehehe.....