Meet This Blog In Facebook !

Monday, August 16, 2010

.cukup sampai sini rasanya.

niat asal ku untuk berblog telah tersasar .
terkeluar dari landasan yang sepatutnya .
ini semua gara-gara aku .
ye aku .
dek kerana kenal apa itu nuffnang .
dek kerana kenal apa itu blogger .
dek kerana kenal apa itu geng blogger .
dek kerana kenal apa itu blogwalk .
salah aku .
cuba kalau aku tak kenal itu semua .
mesti perasaan ini takkan timbul .

malam tadi aku betul-betul down .
aku rasa nak lenyapkan terus blog aku .
aku dah tak nak terlibat dengan sebarang yang berkaitan dengan blogger .
apa saja .
tapi masih ada sayang terhadap diari online ini .

malam tadi juga , ada aku utarakan yang aku nak cancel off buka puasa yang kitorg dah plan .
sebab aku dah nek menyampah dengan BLOGGER .
termasuk diri sendiri .
aku menyampah dengan diri aku .
semua gara-gara perasaan marah dan kecik hati yang ditimbulkan oleh BLOGGER .

kan aku dah cakap JANGAN PUJUK aku .
sudah !
tak payah nak cakap pape .
aku jelak .
ye. aku merajuk .
tapi tiada siapa peduli .
aku sedar siapa aku .
hanya seorang BUDAK.
mana mungkin ada yang nak berkawan dengan BUDAK .
huh. tak matang .

jangan ajak aku ke mana-mana majlis berkaitan BLOGGER lagi .
aku meluat .
aku tak mahu terlibat dengan BLOGGER lagi .




diari budak malas hanya diari innz .
blog untuk mencoret kenangan .
bukan untuk berkawan .
mind set baru .

20 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

weyyy!
jangan la cancel.
ni aku sedey ni
aku da semangat je nak gi 28 nnt :(

jangan laaa cancel.
pk dr sudut +ve la ramai tak gi
lg sng ko nak handle
kan?

aku syahid kaizen ade
:)

hakimfaridzul said...

nape ni innz???

chill la~

cengkerangcipot said...

haishh..
jgn la down dowh..
lek la..
wat dek je sume tu..

cik helena said...

cikhel nak join,,. betul ne :)

kamon sayang..jangan macamnih,,bukan semua org macam yang kamu pikir..

nufa said...

lorrr.. cmtue lak.. akk ingat innz invite kwn terdekat jer. lgpon klu nk gi akk seganlaaa.. tp teringin nk jumpa dak2 alm maya nih... cuba innz wat iklan besar2an skit.. mybe rmai tk tau.

Aliesya♥Amani said...

boleh tahan emo gak ko nie...hahaha..
relaxs...g merempit bg tenangkan pikiran ko tue..haha

Encik Psychopath said...

blog buad friendship la best. ape da. pamerkan keprofesionalan anda.

kembatolo™ said...

huh! dahsyat doe..
hahaha..


*letusan gunung berapi ke ni wei?*

ishiko said...

OOoo... tak tauw pun..huhuu.. rileks3x key..

kaizen shinobi said...

oi3...

relek2...

28hb nih kasi jalan jeh~

I n n z said...

@Ery Farieha

tak cancel lah ;)

I n n z said...

@hakimfaridzul

masalah dalaman .
wakaka.

I n n z said...

@cengkerangcipot

hahaha .
oke2.
try wat dek ;D

I n n z said...

@cik helena

i'm healing now .
thx sys ;)

I n n z said...

@nufa

haha.
x pe la .
dah terlmbt .
just nk hang out with my frenz ;)

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

mtr aku tamo idup der .
tuh yg meroyan tuh .
wahaha .

I n n z said...

@Encik Psychopath

kalo jumpe kwn yg best ;D

I n n z said...

@kembatolo™

ko rase ?
haha .

I n n z said...

@ishiko

x penting pun untuk di ambil taw ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

yolah ~