Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 24, 2010

.eh eh eh kau umo berapa ni ?.

tengok ni .
betul tak ?



masing-masing dah besar .
bawak-bawak lah berubah .
kau bace, kau terasa, kau maafkan je lah .
kan itu lebih mulia ;)
tak pun, kalo rase mrh sgt , ko ckp direct jeh .

bukan dengan cara buat entry balas dendam .
tak jantan ah weyhh ~ 
pastu kau pergi cari back up BESAR.
pastu back up BESAR tuh kompom akan side kau .
pastu pastu pastu .
haaaa pikir sendrik .
kau tengok, ustazah innz dah tazkirah. wakaka.

papai ~

3 bantah cakap cikgu:

cengkerangcipot said...

konon back up besa..
bdn die yg besau kot..
hehehe..
sbr ye ustazah..
hehehe

Arief Arf said...

tak elok la gaduh2 ni..
pastu buat status kt fb plak tu kan..
suruh orang tu grow up la..
hahah

X)

mohd syafiq said...

adoii..gaduh pulak..huhu..blogger oh blogger..