Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 18, 2010

.gadis berkurung pink tolak motor.

aku lah tuhh.
wakakaka .

ini kali ke dua aku tolak motor pakai baju kurung .
kau pernah ?
HAHA !

kisah nye begini .
malam tadi aku call naqi .
tanya dy reti tuka plug tak ?
seb bek dy reti .

pastu petang tadi, dy datang la tuka plug .
aku tukang tengok je .
HAHA !

dah tuka plug pun, still suhsah gilek motor nak hidup .
bile dah hidup, bunyi dy laen plak .
naqi suh aku p sampai salahudin .
pastu motor aku mati .
kan . padan muka aku .
aku call naqi balik .
heh. dy dah balik mahallah pulak .

pastu aku tolak motor cikit ah bagi kat tempat redup .
kang peluh-peluh, sexy ai.
brothers dari salahuddin pandang jeh kang.
wakaka xD

pastu aku call aiman .
mamat neyh memang sek jadi mangsa aku jeh kalo motor aku buat hal .
mintak tlg beli helmet la.
mintak tlg bawak p bengkel la.
aku dah naek segan plak .
tapi aku call jugak .
sebab dah tak taw nak mintak tolong kat sape .

mase tuh dah pukul 630 .
aku tak beli makanan tuk buke lagik .
gilek .
aku dah pikir, aku buke lambat jeh kang .
hoho ;D

pasti aiman mintak tolong kawan dy.
kebetulan keje maintenance kat uia .
tak lame pastu, kawan dy datang .
huh. tak sempat tanya nama plak .
"eh, awak sape name eh ?" (macam dy dengar jeh)

time aku tunggu kawan aiman tuh .
sikit punya ramai plak orang .
adehh ~
aku buat bodoh jeh .
pedulik lah orang nak cakap pe.
kalo nak tolong tape gak .
HAHA !

dy start pun tak boleh gak .
time tuh hilang kasih sayang aku dekat nabil.
membara jeh .
grr x(

pastu dy bukak pasang balik plug yang naqi dah pasang tadi .
pastu dah hidup .
hehe xD
dah boleh jalan dah ;)


dy cakap plug rosak .
dy kata kalau ade masa, nanti p bengkel, tuka baru .
err . mane aku nak cari masa nie ?

dah seminggu nabil merajuk .
huwaaa T___T
jangan la ikut perangai aku nabil oi .
aku kalo merajuk kejap jeh kot .
ko neyh lelebih pulakk .
tak kesian ke kat aku yang kene turun naik tangga p kelas .
huuu ~~

terima kasih naqi.
terima kasih kawan aiman .
and terima kasih kat aiman juge ;)










p/s : asek nyusah kan orang jeh kau ni, farah .

16 bantah cakap cikgu:

fndrocka said...

kalau time tolak tu tiba2 angin kencang...hujan turun..lagilah syeksi

oranglidi said...

nasib baik tat lum wat msalah bahagian plug2 ni. huhu..

eh, plug tu spark plug la kan?

cengkerangcipot said...

wahh gile lah..
ni td la kan??
sye ade kat ctu kot..
hehehe

I n n z said...

@fndrocka

wahhh.
imaginasi tinggi .
;D

I n n z said...

@oranglidi

yup.
spark plug ;D

tat tuh baru lagii .
ko bukan rempit puun ;D

I n n z said...

@cengkerangcipot

hoh ?
yeke ?
awak tak nmpk sy kan ??

kaizen shinobi said...

wahaaa! ngeri2.... ngeh3...

rilek2 sudah... macam tak bese tolak moto...

aq penah tolak moto dari seremban nak balik nilai, ikut jalan dalam. (labu) sekali tayar pancit plak kan..

hahahaa

tolak berdua. pakai helmet, gelak2, hahaha sejam gak r, nsb bek jumpe kedai moto.

oranglidi said...

aku remput ada la. haha

Aliesya♥Amani said...

hahahaha...
kalau aku lg lah..tatau pape psl motor..
tp aku dh berani kuar sendiri g isi minyak motor!!hehe

PutraRocker said...

oit sori td xsmpt nk g balik kt hg.
rumate ak da tunggu nk gerak g iftar umah mmber kitrg kt kepong nun..huhu

I n n z said...

@kaizen shinobi

seb bek ikut jln dlm.
cube ko ikut highway .
tandus jeh .
mane nk caruk bengkel.
hahah .xD

I n n z said...

@oranglidi

remput ?
apa tuh ?
rempit semput ke ?
wakaka .

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

bgs2 .
pasni blaja yg laen plak ;p

I n n z said...

@PutraRocker

x pe lah .
seb bek ada org lain nk tlg .
haha xD
ko dah tlg tuh kire oke sgt dah ;)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

mama i tolak motor ker? alahai cian mak aku. hehehhe

I n n z said...

@s h a f i q h a s h i m _____

mama u ni kuat .
wakaka