Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 1, 2010

.ahad yang borink.

aku berjaya mencelikkan mata pukul 12 tengah hari.
yeay !
kao kat rumah neyh, pukul 10 dah tentu bangun berpeluh.
tapi kat sini , sejuk dan nyaman .
terima genting highlands.
wakaka.
tetibe xP

sebut pasal genting , malam tadi aku mimpi genting .
destinasi memang genting tapi jalan dy macam pelik .
ade ke patut jalan dy menegak 90 darjah .
HAHAH !
lawak sial .
pelik dan kelakar .
kikiki ;D

nak cakap aku rindu genting jeh .
dah lame tak pergi .
weee xD

aku bangun tido , on bluevy , tak dapat connect tenet plak.
adoii.
aku pegi la mandi .
basuh baju segala .
dah siap semua, aku tengok still tak boleh connect .
grr x(

pastu aku gegodek balik setting .
lame gak ah .
sbb instruction yang dy bg based on windows vista.
tapi dy claim tuh untuk win 7 gak .
terkial-kial gak la aku nak cari mane nk klik2.
dah ar perkataan tak sama.
nyampah jeh .

majalah remaja bulan neyh dah 4 kali aku khatam.
punye la tade keje .
nak study , mmg tak ah .
aku mengantuk jeh ptg2 ceni .
HAHAH !

jadi, mahu tido lagi .
tata xD

6 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

oi... aq dengar ko ade midterm der this week... ngehahaha

I n n z said...

haha,
aah ade.
ri rabu .
gile betul .

dr. karim said...

x kan nk tido jer kot...
x bermakne ar hari minggu ni..

Ery Farieha said...

wahahahhaa
ari minggu kalo duduk bilik memang bosan
x suke
:(

I n n z said...

dr karim : abeh tu ?

ery : btl3. bencik.

-Si Riang-Riang- said...

kok anak daranya mangun kol 12 tue??? hikhikhik :)