Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 10, 2010

.salam ramadhan dari innz.

ouh ouh esok dah pose yep ;)
dijangka kita akan berpuasa dalam cuaca yang panas .
harap-harap tade yang longlai di tengah hari atau yang mencari nasi di dapur .
kikiki =)

truly said, aku tak pernah pose penuh.
wakakakaa.
mase kekecik sek curi-curi minum dengan sepupu aku .
kadang-kadang tengah hari pergi rumah dia, minum air .
HAHAHA !

mase form 1 @ 12 tahun , aku dah wajib pose.
lagi lah tak penuh kan .
harapan lahh.
manjang leaking jeh .
kadang-kadang tengah2 bulan pose , kadang-kadang akhir bulan pose ,kadang-kadang awal bulan pose .

paling sadis bile last day pose, ko period .
waduhh ~
rase nak marah jehh .
geram kot .
aku tak pernah lagi lah .
sepupu aku pernah sekali .
paling sikit aku kene ganti 2 hari jeh .
awal pose.
means, first day and second aku tak pose lerw .

kawan aku pernah tanya aku ;
"ko suke kalo period time bile ?"
"waktu orang tengah buat kuih raya. time tuh boleh rasa-rasa kuih"

makan jeh aku ingat .
"aku suke kalo time balik kampung. kire hujung2 pose la. sebab kalo balik kampung, travel jauh, nanti tak yah la sibuk2 nak solat kat masjid ."

cehh ~
tak pernah terpikir langsung .
macam tuh besh jugak .


oke lahh ~
nak siap g kelas .
btw , HAPPY RAMADHAN =)

3 bantah cakap cikgu:

naz said...

salam ramadhan :)

Ery Farieha said...

hahaha
aku ingat, aku selalu raya 'awal'.
ngeh3

I n n z said...

naz : untuk awak juge ;)

ery : haha ;p thats normal ;D